Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Valorant'ta giremiyorum TPM 2.0 nasıl kapatabilirim?
Çözüm Black_eagle 1903 18 Ağustos 2024 Ahnohnim dedi: Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/ Genişletmek için tıkla... Secure boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız.
Ahnohnim dedi: Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/ Genişletmek için tıkla... Secure boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız.
Kurisu Makise Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600, Msi GTX 1050 ti Gaming X 4g oc Asus prime a320m-k Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2024 #2 BIOS'tan kapatılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.958 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Ahnohnim dedi: Valorant'ta giremiyorum TPM 2.0 nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir ? Artı 0 Eksi
Ahnohnim dedi: Valorant'ta giremiyorum TPM 2.0 nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir ?
KS KS Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Black_eagle 1903 dedi: Açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames....9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT Dosya Ekleri VAN9001-error.png 33,9 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
Black_eagle 1903 dedi: Açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames....9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.958 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 Ahnohnim dedi: Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571-Windows-11-de-VAN9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT Genişletmek için tıkla... secure boot istiyor. Artı 0 Eksi
Ahnohnim dedi: Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571-Windows-11-de-VAN9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT Genişletmek için tıkla... secure boot istiyor.
Kurisu Makise Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 138 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600, Msi GTX 1050 ti Gaming X 4g oc Asus prime a320m-k Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2024 #6 açık olması gereklidir yazıyor Ahnohnim dedi: Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571-Windows-11-de-VAN9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
açık olması gereklidir yazıyor Ahnohnim dedi: Kapatmam lazım ve kapanmıyor sorun orada https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571-Windows-11-de-VAN9001-ve-VAN9003-Sorunlarını-Gidermek-VALORANT Genişletmek için tıkla...
KS KS Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #7 Black_eagle 1903 dedi: Açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Kurisu Makise dedi: Açık olması gereklidir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/ Artı 0 Eksi
Black_eagle 1903 dedi: Açmanız lazım ama girmek için. Aldığınız hata nedir? Genişletmek için tıkla... Kurisu Makise dedi: Açık olması gereklidir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.958 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #8 Ahnohnim dedi: Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/ Genişletmek için tıkla... Secure boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız. Son düzenleme: 18 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Ahnohnim dedi: Pardon hocam ben yanlış okumuşum ama TPM 2.0 açık olduğu halde nasıl bu hatayı alabiliyorum :/ Genişletmek için tıkla... Secure boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız.
KS KS Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #9 Black_eagle 1903 dedi: Secure Boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açık değilmiş hocam açtım sağ olun iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Black_eagle 1903 dedi: Secure Boot açık değildir. Msinfo32 yazar mısın? Güvenli önyükleme durumu açık olmalı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartınız UEFI olmalı yoksa görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Secure Boot açık değilmiş hocam açtım sağ olun iyi sosyaller.