Windows 11 IoT Enterprise LTSC iyi midir?

tspmb7

Decipat
Yakın zamanda Windows 11'in lot Enterprise LTSC sürümü çıktı biliyorsunuzdur. Bu sürümü sanal bilgisayarda denedim ve ilgimi çekti çoğu gereksiz uygulamalar ve hizmetlerin olmaması ve minimum sistem gereksinimi dikkatimi çekti. Sizce gerçek bilgisayarıma kurmalı mıyım? Kurarsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Windows 11'in lot Enterprise LTSC sürümü çıktı biliyorsunuzdur. Bu sürümü sanal bilgisayarda denedim ve ilgimi çekti çoğu gereksiz uygulamalar ve hizmetlerin olmaması ve minimum sistem gereksinimi dikkatimi çekti. Sizce gerçek bilgisayarıma kurmalı mıyım? Kurarsam sorun yaşar mıyım?

Yaşamazsınız harika bir sürüm.

Hortlattım ama kurarsan sorun olmaz ama latency değeri yüksektir ondan uygulamlar falan daha gecikmeli açılır ama gündelikte bu sorun etmezken FPS gibi oyunlar büyük sorun.

Ben kurmuştum herhangi bir sıkıntı çıkmıyor.

Latency saniye değil milisaniye fark eder yani CS 2 oynuyorsan sorun ama Minecraft da oflline YouTube falansa yok sorun ama CS fala n başlarsan bırak bu sürümü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı