erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Edge ve Microsoft Store bu sürümde yok. Nasıl kurabilirim bunları ben? İstesek kurtulamayız. Kurtulunca da yükleyemiyoruz.
Arkadaşlar Edge ve Microsoft Store bu sürümde yok. Nasıl kurabilirim bunları ben? İstesek kurtulamayız. Kurtulunca da yükleyemiyoruz.
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #2 O sürüm bayağı sıkıntı zaten. Değişmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 CharaButCatW dedi: O sürüm bayağı sıkıntı zaten. Değişmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Edge olayını çözdüm. Zaten yüklüymüş. Ama MS Store olayını çözmeyi bir deneyeceğim. Daha güncelleme yapıyorum henüz. Artı 0 Eksi
CharaButCatW dedi: O sürüm bayağı sıkıntı zaten. Değişmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Edge olayını çözdüm. Zaten yüklüymüş. Ama MS Store olayını çözmeyi bir deneyeceğim. Daha güncelleme yapıyorum henüz.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 26 Haziran 2024 #4 erengore dedi: Edge olayını çözdüm. Zaten yüklüymüş. Ama MS Store olayını çözmeyi bir deneyeceğim. Daha güncelleme yapıyorum henüz. Genişletmek için tıkla... MS Store için yapman gereken basit, internet sitesinden yukleyecegin uygulamayi secip indir diyeceksin. Küçük ekranda indirme kısmı açacak önüne. CharaButCatW dedi: O sürüm bayağı sıkıntı zaten. Değişmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi sürüm. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Edge olayını çözdüm. Zaten yüklüymüş. Ama MS Store olayını çözmeyi bir deneyeceğim. Daha güncelleme yapıyorum henüz. Genişletmek için tıkla... MS Store için yapman gereken basit, internet sitesinden yukleyecegin uygulamayi secip indir diyeceksin. Küçük ekranda indirme kısmı açacak önüne. CharaButCatW dedi: O sürüm bayağı sıkıntı zaten. Değişmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi sürüm.
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 wsreset -i komutunu yazarak Store'u da hallettim. Sorun çözülmüştür. Artı 0 Eksi Çözüm
P paffendorf Centipat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #6 erengore dedi: wsreset -i komutunu yazarak Store'u da hallettim. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... detaylı anlatırmısın nasıl yaptınız Artı 0 Eksi
erengore dedi: wsreset -i komutunu yazarak Store'u da hallettim. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... detaylı anlatırmısın nasıl yaptınız
KS KS erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #7 paffendorf dedi: detaylı anlatırmısın nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Yönetici Komut İstemi'nde bu komutu yazdıydım sanırsam. Eğer orada komut çalışmazsa Powershell'i yönetici olarak açıp bu komutu yazmışımdır. Artı 0 Eksi
paffendorf dedi: detaylı anlatırmısın nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Yönetici Komut İstemi'nde bu komutu yazdıydım sanırsam. Eğer orada komut çalışmazsa Powershell'i yönetici olarak açıp bu komutu yazmışımdır.