Windows 11 IoT Enterprise performansı farkı oluyor mu?

MertNC

Centipat
Daha fazla  
Çok güçlü bir bilgisayarım yok dolayısıyla biraz daha düşük sistem gereksinimi isteyen ve geçenlerde yayınlanan Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümünü yüklemeyi düşünüyorum. Oyunlarda bir performans farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 IoT Enterprise LTSC, daha düşük sistem gereksinimlerine sahip olabilir, ancak oyun performansı genellikle işletim sisteminin değil, donanımın kalitesine bağlıdır. Yani, eğer bilgisayarınız oyunları çalıştırmak için yeterli değilse, işletim sistemi değişikliği oyun performansını etkilemeyebilir. Oyunlar için performans artışı istiyorsanız, donanımı yükseltmeyi veya ayarları optimize etmeyi düşünebilirsiniz.

Windows 11 IoT Enterprise LTSC, daha düşük sistem gereksinimlerine sahip olabilir, ancak oyun performansı genellikle işletim sisteminin değil, donanımın kalitesine bağlıdır. Yani, eğer bilgisayarınız oyunları çalıştırmak için yeterli değilse, işletim sistemi değişikliği oyun performansını etkilemeyebilir. Oyunlar için performans artışı istiyorsanız, donanımı yükseltmeyi veya ayarları optimize etmeyi düşünebilirsiniz.

Bana göre tamamen gereksiz ve çöpten ibaret olan bazı uygulamalar olmadığı için bu soru aklıma takılmıştı cevabın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı