Corsair 1TB MP600 Elite NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yaz
Ekran kartı
MSI RTX4070 Ti SUPER Slim White
Anakart
MSI Project Zero
İşlemci
Ryzen 9 7900X
Sistemim yeni olmasına rağmen bir süredir bu mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Ne kadar araştırma yapsam da çözüme ulaşamadım ve ek olarak bilgisayarım 15dk gibi bir süre hiçbir şey yapmadan boşta durursa ekrandaki her şey donuyor. Düğmesinden veya şalterinden kapatmam gerekiyor. Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
USB siparişi verdim gelir gelmez hepsini deneyip sonuçları sizinle paylaşıcam
BIOS Güncellemesini yaptım tüm gün boyunca kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. Ne olur ne olmaz diye memtest ille bellekleride test edip işimi garantiye alıcam. Sonuç olarak sorunum çözüldü teşekkürler yardım için.