Windows 11 işlemci desteğinde esner mi?

Metehan1923

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son Windows 11 Insider büyük güncellemesini az önce indirdim. Sağ altta değerlendirme kopyası uyarısı var. İşlemcim Windows 11'i desteklemiyor. TPM 2.0 var diğer her şey uyuyor. Sadece işlemci uymadığı için Windows 10'a dönmek mi zorundayım? Bu değerlendirme kopyası uyarısıyla kullanmam herhangi bir sorun yaratır mı? Çökme performans sorunları gibi? Kullanırsam ileride beni otomatik mi çıkaracaklar Windows 11'den? İşlemci de esneme sağlarlar mı en azından 2022 yılında?

ekran görüntüsü.png

Arkadaşlar son Windows 11 Insider büyük güncellemesini az önce indirdim. Sağ altta değerlendirme kopyası uyarısı var. İşlemcim Windows 11'i desteklemiyor. TPM 2.0 var diğer her şey uyuyor. Sadece işlemci uymadığı için Windows 10'a dönmek mi zorundayım? Bu değerlendirme kopyası uyarısıyla kullanmam herhangi bir sorun yaratır mı? Çökme performans sorunları gibi? Kullanırsam ileride beni otomatik mi çıkaracaklar Windows 11'den? İşlemci de esneme sağlarlar mı en azından 2022 yılında?

Eki Görüntüle 1157483
Windows 11 çıktıktan sonra büyük bir kitlesini kaybettiğini Microsoft daha yeni fark ettikten sonra büyük ihtimalle 1. nesil işlemciye bile destek vermeye çalışırlar adamlar. Büyük ihtimalle ilerde işlemci desteği bayağı bir esner.

Tam sürüm çıkana kadar ne desek boş. Birçok kullanıcı işlemci ve TPM'den dolayı kullanamayacak zaten. Bu kadar müşteri kaybını göze alabilirler mi bilemiyorum ama bence almazlar gibi. Esneteceklerini umuyorum.

Microsoft kendisi kaşındı, yakında daha iyi rakipleri çıkacak diye takimin ediyorum çıkan işletim sistemleri fırsat bu fırsat deyip iyi bir işletim sistemi yapacaklar tamamen onaylanınca biz de kurarız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı