Windows 11 işlemci için bypass yöntemi

384710

Hectopat
Merhaba. Windows 11 uyumluluk denetleme programında TPM ve işlemci desteklemiyor hatası alıyordum fakat TPM'yi BIOS üzerinden aktif ederek TPM sorununu çözdüm. Şu anda Windows 11 kurulum programını başarıyla tamamlayamıyorum, sebebi ise işlemci hatası yüzünden.

Normal şartlarda işlemcim Windows 11'in belirttiği sistem gereksinimlerine göre kat kat karşılıyor. Windows 11'e uygulama üzerinden geçiş yapmak istiyorum, bu sorunu bypass edebileceğim bir yöntem var mıdır veya bir çözüm var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

CPU'da bypass ediyor.

Attığınız sayfadaki dll dosyasını bilgisayar virüs olarak algılıyor, emin misiniz?
DLL dosyasını orjinali ile değiştirdim ve sorun çözülmüşe benziyor. Daha önce Windows 10'u çeşitli yazılım programı kullanarak lisansını bypass etmiştim Windows 11'e geçtiğimde sorun çıkarmaz.

Windows 11'deki appraiserresdeki TPM ile ilgili şeyleri sildim bende nasıl algılamadı belki içindeki TPM ile ilgili şeyleri sildim o yüzden olabilir.

Kurulumu gerçekleştirdim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…