Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Kendi kendine gelmiş.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2024 #2 WSL yüklenmiş gibi gözüküyor. Ayarlar > Uygulamalar ve Özellikler kısmından Windows Subsystem for Linux uygulamasını bulun ve kaldırın.
WSL yüklenmiş gibi gözüküyor. Ayarlar > Uygulamalar ve Özellikler kısmından Windows Subsystem for Linux uygulamasını bulun ve kaldırın.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 The Shorekeeper dedi: WSL yüklenmiş gibi gözüküyor. Ayarlar > uygulamalar ve özellikler kısmından Windows subsystem for Linux uygulamasını bulun ve kaldırın. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar ve özellikler diye bir menü yok. Program kaldır kısmında program özellikleri vs. vardı. İyi de nasıl açıldı ki?
The Shorekeeper dedi: WSL yüklenmiş gibi gözüküyor. Ayarlar > uygulamalar ve özellikler kısmından Windows subsystem for Linux uygulamasını bulun ve kaldırın. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar ve özellikler diye bir menü yok. Program kaldır kısmında program özellikleri vs. vardı. İyi de nasıl açıldı ki?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2024 #4 Ben Enes dedi: Program kaldır kısmında program özellikleri vs. vardı. Genişletmek için tıkla... Oralara bakın işte. Olması lazım. Ben Enes dedi: İyi de nasıl açıldı ki? Genişletmek için tıkla... Windows
Ben Enes dedi: Program kaldır kısmında program özellikleri vs. vardı. Genişletmek için tıkla... Oralara bakın işte. Olması lazım. Ben Enes dedi: İyi de nasıl açıldı ki? Genişletmek için tıkla... Windows