Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 4 Ekim 2021 #1 Yarın Windows 11 güncellemesi çıkıyor, ISO dosyası da yarın çıkar mı sizce? Windows 11 çıktığında format atarak güncelleme yapmak istiyorum. Şu anda sitede bulunan Microsoft ISO dosyası beta sürümü.
Yarın Windows 11 güncellemesi çıkıyor, ISO dosyası da yarın çıkar mı sizce? Windows 11 çıktığında format atarak güncelleme yapmak istiyorum. Şu anda sitede bulunan Microsoft ISO dosyası beta sürümü.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #2 Büyük ihtimalle gelir hocam.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #3 Evet yarın yayınlanacak.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 4 Ekim 2021 #4 Hamzz dedi: Büyük ihtimalle gelir hocam. Genişletmek için tıkla... Recep de like attıysa gelir O halde format için yarını bekleyeyim. Microsoft üzerinden onlara ISO hakkında soru sorduğumda gelen yanıt buydu.
Hamzz dedi: Büyük ihtimalle gelir hocam. Genişletmek için tıkla... Recep de like attıysa gelir O halde format için yarını bekleyeyim. Microsoft üzerinden onlara ISO hakkında soru sorduğumda gelen yanıt buydu.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #5 Arkadaşlar yarın ne zaman çıkacak? Ona göre ayarlayıp güncelleme yapacağım.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 4 Ekim 2021 #6 Salvatorio dedi: Arkadaşlar yarın ne zaman çıkacak? Ona göre ayarlayıp güncelleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Üstteki tweet'e göre belli değil, ama forumdaki genel düşünce Türkiye saatiyle yarın akşam.
Salvatorio dedi: Arkadaşlar yarın ne zaman çıkacak? Ona göre ayarlayıp güncelleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Üstteki tweet'e göre belli değil, ama forumdaki genel düşünce Türkiye saatiyle yarın akşam.
0hikmetcan Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 231 Çözümler 1 4 Ekim 2021 #7 Arkadaşlar işlemci listesinde benim işlemci yok ama ben ISO ile temiz kurulum yapabilir miyi mi format yaparken sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar işlemci listesinde benim işlemci yok ama ben ISO ile temiz kurulum yapabilir miyi mi format yaparken sıkıntı çıkar mı?
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2021 #8 5 Ekim'de yayınlanacağı söylendi. Umarım yayınlanır.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #9 0hikmetcan dedi: Arkadaşlar işlemci listesinde benim işlemci yok ama ben ISO ile temiz kurulum yapabilir miyi mi format yaparken sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Resmi ISO gelince 1 hafta içinde gerekli videolar gelir hocam, onları izleyip karar vermenizi tavsiye ederim.
0hikmetcan dedi: Arkadaşlar işlemci listesinde benim işlemci yok ama ben ISO ile temiz kurulum yapabilir miyi mi format yaparken sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Resmi ISO gelince 1 hafta içinde gerekli videolar gelir hocam, onları izleyip karar vermenizi tavsiye ederim.