Windows 11 ISO dosyası çok yavaş iniyor

pEmirq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 | R5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | Crucial 500GB | LEXAR THOR 2x8GB 3200MHz
Selamlar yeni PC bugün elime ulaştı kurdum ayarladım ve tam açıyordum ki işletim sistemi olmadığı aklıma geldi bende Microsoft'un sitesinden Windows 11 ISO dosyası indirdim ama sorun şu ki dosya inerken 100 KB/sn üstüne çıkmıyor nasıl düzelteceğim bilen var mı? Kalan süre 16 saat ve 1 gün arasında değişip duruyor.

Selamlar yeni PC bugün elime ulaştı kurdum ayarladım ve tam açıyordum ki işletim sistemi olmadığı aklıma geldi bende Microsoft'un sitesinden Windows 11 ISO dosyası indirdim ama sorun şu ki dosya inerken 100 KB/sn üstüne çıkmıyor nasıl düzelteceğim bilen var mı? Kalan süre 16 saat ve 1 gün arasında değişip duruyor.
Operada yavaş indirme problemleri yaşanıyor bazen hocam. Farklı bir tarayıcıdan indirin eğer internet bağlantınız stabilse.

Opera'da yavaş indirme problemleri yaşanıyor bazen hocam. Farklı bir tarayıcıdan indirin eğer internet bağlantınız stabilse.

Yok hocam Chrome falan da aynı Windows 10 Home indirsem olur mu sizce?

Sıkıntı olmaz hocam da olabildiğince en kısa sürede W11 geçin derim. Eol'ü yaklaşıyor çünkü.

Peki hocam Windows 10 ayarlıyken mesela indirmem gereken her şeyi indirdim 1 ay sonra W11 geçerken bütün bilgiler gider mi indirilen oyunlar uygulamalar vesaire?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı