Windows 11 ISO dosyası indirirken hata veriyor

Gwynbleidd

Kilopat
Arkadaşlar indirmeye çalışırken hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Llink çalışmıyor hocam.

Arkadaşlar indirmeye çalışırken hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Eğer ağ hatası falan verdiyse. Chrome taabanlı taaarayıcılar yüksek boyutlu dosyaları indirirken hata verebiliyor Threads konusu veya ağ dalgalanmaları vesaire vesaire yüzünden. Örnek vereyim Free Download Manager, jdownloader, ab downloader gibi dışarıdan indirme yöneticisiyle daha rahat indirirsiniz öyle dosyaları.

Fakat hata veriyor demek yerine keşke hatanın ne olduğunu yazsaydınız ona göre bir şeyler diyebilirdik.

link çalışmıyor hocam
benim şuanki bilgisayarda key almadım hiç ondan olabilir mi acaba
ağ ile alakalı değil hocam şöyle bir hata veriyor
Talebinizi şu anda yerine getiremiyoruz. Bazı kullanıcıların, kurumların ve konumların bu hizmeti kullanmaları yasaklandı. Bu nedenle, bu hizmete bağlanırken anonim olmaya veya konum gizleme teknolojilerinden yararlanmaya genellikle izin verilmez. Bu sorunla yanlışlıkla karşılaştığınızı düşünüyorsanız lütfen yeniden deneyin. Sorun devam ederse yardım almak için Microsoft Desteği: Bize Ulaşın sayfasına ulaşabilirsiniz. Şu ileti koduna başvurun: 715-123130 ve add3d50f-3e6d-4453-a049-3af7ad245bc2.

Hocam Media Creation Tool ile ISO'yu indirmeyi deneyin. Olmadı tarayıcı değiştirip tekrar deneyin. Bende sorunsuz iniyor hocam. Eklentiniz vesaire varsa kapatıp deneyin. En kötü gizli sekme açıp oradan falan deneyin. İllaki iner diye düşünyorum.

Denendim hocam olmadı galiba link paylaşınca oluyor anlamadım

Denendim hocam olmadı galiba link paylaşınca oluyor anlamadım
Kod:
https://software.download.prss.microsoft.com/dbazure/Win11_24H2_Turkish_x64.iso?t=0d8d21e1-9da3-4912-8b50-2f3ee5c65242&P1=1758711493&P2=601&P3=2&P4=0EfyX1kRYN8aPYrOSLlZuqyIKQulz0j2mwJs699vYDE4M8o6QEmEnJHSnCRGZt5DxmAt5g8LuZwcwsuYlZsUg1WMCGkUYbmEYk4nDl1pZhl5OZlAt%2falVnVCBIWK3GCPfd757tw1bB5yTp1cohkau%2b3g3MV8qiOFT3d5e1Gt0xdxBPPuwYsL78TrTZqHQ%2bxnLCxg3C3DcJ8EotxQHwqUuEMbgWKcbbZqgA2boOm2GDdDjdQXpZRoUB%2bI2AqRrYb5NsaJqGfnrojnIfVM6Y9Bbb3rgWUN5tjiP3Hq0PYeZqoDPGNTto%2f3iZM092UdFwJdBmXiBqH%2bBhvuEg8Yr0Fbkw%3d%3d

deneyin hocam.farklı tarayıcıda denedim indiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…