361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 13 22 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bazı kişilerin ISO dosyanızı kendiniz yazın dediğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor? Yazılım dili mi bilmek gerek?
Arkadaşlar bazı kişilerin ISO dosyanızı kendiniz yazın dediğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor? Yazılım dili mi bilmek gerek?
Çözüm Furkaninkosesi 22 Temmuz 2021 Hayır, rufus yazılımı ile ISO dosyasını USB belleğe yazmaktan bahsediliyor. Ya da Modifiye edilmiş işletim sistemlerinden bahsetmiş de olabilirler. Onun içinde yazılım dili bilmenize gerek yok.
Hayır, rufus yazılımı ile ISO dosyasını USB belleğe yazmaktan bahsediliyor. Ya da Modifiye edilmiş işletim sistemlerinden bahsetmiş de olabilirler. Onun içinde yazılım dili bilmenize gerek yok.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 Hayır, rufus yazılımı ile ISO dosyasını USB belleğe yazmaktan bahsediliyor. Ya da Modifiye edilmiş işletim sistemlerinden bahsetmiş de olabilirler. Onun içinde yazılım dili bilmenize gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, rufus yazılımı ile ISO dosyasını USB belleğe yazmaktan bahsediliyor. Ya da Modifiye edilmiş işletim sistemlerinden bahsetmiş de olabilirler. Onun içinde yazılım dili bilmenize gerek yok.
Cyqter34 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 361229 dedi: Arkadaşlar bazı kişilerin ISO dosyanızı kendiniz yazın dediğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor? Yazılım dili mi bilmek gerek? Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim dediğiniz yer neresi acaba. Artı 0 Eksi
361229 dedi: Arkadaşlar bazı kişilerin ISO dosyanızı kendiniz yazın dediğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor? Yazılım dili mi bilmek gerek? Genişletmek için tıkla... Çok merak ettim dediğiniz yer neresi acaba.