Laptopuma format atacakken Microsoft sitesinden yediğim ban yüzünden Windows 11 ISO dosyasını indiremiyorum elinde başka güvenilir bir siteden linki olan varsa veya bu banı nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.3296) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
Bu rehberde UUP Dump aracılığıyla Windows 10 ISO'sunu nasıl indirebileceğimizi öğreneceğiz. 1. UUP Dump'ın websitesine girdiğinizde Latest Public Release Build'ın karşısında bulunan 64 Bit için x64, 32 Bit için x86 seçeneğine tıklayın. 2. Sonraki ekranda kırmızı ile belirtilen kısma...
Laptopuma format atacakken Microsoft sitesinden yediğim ban yüzünden Windows 11 ISO dosyasını indiremiyorum elinde başka güvenilir bir siteden linki olan varsa veya bu banı nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Gerçekten bende bilmiyorum aylar önce Minecraft satın aldım ve ne hile açtım ne de küfürlü yazışma veya ırkçılığa bulaştım. Microsoft formunda da birşey yazmadım.
Gerçekten bende bilmiyorum aylar önce Minecraft satın aldım ve ne hile açtım ne de küfürlü yazışma veya ırkçılığa bulaştım. Microsoft formunda da bir şey yazmadım.
UUP dumptan guncelli mayıs 4202 indirebilirsin.
Net fwork 3.5 istersen tik,
ESD istersen tik ( uzun sürer)
Yarı modlu indirebilirsin Edge ve gereksiz bileşenleri çıkartarak.
@savasmahzunuyeniceri
Kendine Custom ISO yapmak istersen D arsivde Windows'ta konu yapmıstım:
1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma