Windows 11 ISO dosyası nereden indirilir?

Daha fazla  
RAM
16
Laptopuma format atacakken Microsoft sitesinden yediğim ban yüzünden Windows 11 ISO dosyasını indiremiyorum elinde başka güvenilir bir siteden linki olan varsa veya bu banı nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Microsofttan nasıl ban yediniz ?

Şunu da bırakayım.

Siteye girdiğim gibi acces denied diyor tarayıcı değiştirdim VPN açtım modemi resetledim hala aynı hatayı veriyor neden olduğunu bilmiyorum.

O dediğin şey bana da oluyor sürekli, sırf o yüzden konu açtım diye zekası yüksek arkadaşın biri laf atmıştı.

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Bu da direkt Gofile linki ; Gofile - Cloud Storage Made Simple

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopuma format atacakken Microsoft sitesinden yediğim ban yüzünden Windows 11 ISO dosyasını indiremiyorum elinde başka güvenilir bir siteden linki olan varsa veya bu banı nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Nasıl ban yiyorsunuz anlamadım normalde ban yemek çok zordu hile yapmak gerekir neyse bu orijinal Microsoft linki indirebilirsin https://software.download.prss.micr...gc2DHGMciAQW3b6TT0cpKUhXuAiAbHryxrJJa1XM5Kg==

UUP dumptan guncelli mayıs 4202 indirebilirsin.
Net fwork 3.5 istersen tik,
ESD istersen tik ( uzun sürer)
Yarı modlu indirebilirsin Edge ve gereksiz bileşenleri çıkartarak.

@savasmahzunuyeniceri
Kendine Custom ISO yapmak istersen D arsivde Windows'ta konu yapmıstım:

1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı