MvpKuzy Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Emir M. dedi: Buradan indirebilirsiniz: Windows 11 23H2 ISO Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi? Hızlı yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Emir M. dedi: Buradan indirebilirsiniz: Windows 11 23H2 ISO Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi? Hızlı yazarsanız sevinirim.
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 19 Ocak 2024 #2 MvpKuzy dedi: Peki bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi? Hızlı yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçebilirsiniz kurulum ekranında falan yazar.
MvpKuzy dedi: Peki bilgisayarın içindeki dosyalar silinir mi? Hızlı yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçebilirsiniz kurulum ekranında falan yazar.
MvpKuzy Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 Ahmet Demircioğlu dedi: Kendiniz seçebilirsiniz kurulum ekranında falan yazar. Genişletmek için tıkla... USB'siz yapabilir miyim peki? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Ahmet Demircioğlu dedi: Kendiniz seçebilirsiniz kurulum ekranında falan yazar. Genişletmek için tıkla... USB'siz yapabilir miyim peki?
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 19 Ocak 2024 #4 MvpKuzy dedi: USB'siz yapabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yapılıyor ancak tam emin değilim, en iyisi USB ile yapmak.
MvpKuzy dedi: USB'siz yapabilir miyim peki? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yapılıyor ancak tam emin değilim, en iyisi USB ile yapmak.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 8.976 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 Formatı atacağın disk evet silinir. Ayrıca yükseltme değilse sıfır temiz kurulum atmanız yararınıza olacaktır. Yedeklemeyi düşünebilirsiniz.
Formatı atacağın disk evet silinir. Ayrıca yükseltme değilse sıfır temiz kurulum atmanız yararınıza olacaktır. Yedeklemeyi düşünebilirsiniz.