Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #1 ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #11 En alta kini seçip devam edin. Dosyalar silinecek ama dosyalar C:/Windows.old klasöründe olacak. Artı 0 Eksi
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #12 Eendeer dedi: Release Preview deyim. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten nihai sürümdesiniz . Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 9 Ekim 2021 #13 @Soft Donanım Alttaki yazıyı görmemiş olabiliriz. Gülünecek bir şey yok bunda. Artı 0 Eksi
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #14 MuhammedA dedi: En alta kini seçip devam edin. Dosyalar silinecek ama dosyalar C:/Windows.old klasöründe olacak. Genişletmek için tıkla... Oyun felan var onlar nolcak Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: En alta kini seçip devam edin. Dosyalar silinecek ama dosyalar C:/Windows.old klasöründe olacak. Genişletmek için tıkla... Oyun felan var onlar nolcak
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #15 Polorchen dedi: @Soft Donanım alttaki yazıyı görmemiş olabiliriz. Gülünecek bir şey yok bunda. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez görüp görmemeniz. Sonuçta yanlış bilgi bende gülerim . Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: @Soft Donanım alttaki yazıyı görmemiş olabiliriz. Gülünecek bir şey yok bunda. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez görüp görmemeniz. Sonuçta yanlış bilgi bende gülerim .
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #16 Eendeer dedi: Oyun felan var onlar nolcak Genişletmek için tıkla... Dosyalar Windows.old klasöründe depolanıyor. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Oyun felan var onlar nolcak Genişletmek için tıkla... Dosyalar Windows.old klasöründe depolanıyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #17 Eendeer dedi: Oyun falan var onlar ne olacak Genişletmek için tıkla... Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Oyun falan var onlar ne olacak Genişletmek için tıkla... Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #18 MuhammedA dedi: En alta kini seçip devam edin. Dosyalar silinecek ama dosyalar C:/Windows.old klasöründe olacak. Genişletmek için tıkla... windows.old var zaten şu an bekletiyorum ne olur nolmaz diye. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: En alta kini seçip devam edin. Dosyalar silinecek ama dosyalar C:/Windows.old klasöründe olacak. Genişletmek için tıkla... windows.old var zaten şu an bekletiyorum ne olur nolmaz diye.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #19 Eendeer dedi: windows.old var zaten şu an bekletiyorum ne olur nolmaz diye. Genişletmek için tıkla... Kaç kere söylemem lazım ya? Soft Donanım dedi: Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: windows.old var zaten şu an bekletiyorum ne olur nolmaz diye. Genişletmek için tıkla... Kaç kere söylemem lazım ya? Soft Donanım dedi: Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz. Genişletmek için tıkla...
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #20 Soft Donanım dedi: Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama şöyle bir şey demeyi unuttum ben regeditden değiştirmiştim devden release Preview yapmıştım. Artı 0 Eksi
Soft Donanım dedi: Hocam realese prewiew kanalındayım demişsiniz o zaman zaten nihai sürüm kullanıyorsunuz eğer Windows 11'de iseniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama şöyle bir şey demeyi unuttum ben regeditden değiştirmiştim devden release Preview yapmıştım.