Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #1 ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #31 MuhammedA dedi: Bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğinizi mi yapayım bunumu. Artı 0 Eksi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #32 Eendeer dedi: Sizin dediğinizi mi yapayım bunumu. Genişletmek için tıkla... Attığımı. En azından bakın içinize sinmez ise yapmayın. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Sizin dediğinizi mi yapayım bunumu. Genişletmek için tıkla... Attığımı. En azından bakın içinize sinmez ise yapmayın.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #33 MuhammedA dedi: Attığımı. En azından bakın içinize sinmez ise yapmayın. Genişletmek için tıkla... Birisi her şey silindi demiş ama Windows.old klasöründe olmalıdır demi? Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Attığımı. En azından bakın içinize sinmez ise yapmayın. Genişletmek için tıkla... Birisi her şey silindi demiş ama Windows.old klasöründe olmalıdır demi?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #34 Eendeer dedi: Birisi her şey silindi demiş ama Windows.old klasöründe olmalıdır demi? Genişletmek için tıkla... Sonra ki sayfa? Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Birisi her şey silindi demiş ama Windows.old klasöründe olmalıdır demi? Genişletmek için tıkla... Sonra ki sayfa?
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #35 MuhammedA dedi: Sonra ki sayfa? Genişletmek için tıkla... Evet baktım,şimdi denemeye gidiyorum umarım sonucu güzel olur. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Sonra ki sayfa? Genişletmek için tıkla... Evet baktım,şimdi denemeye gidiyorum umarım sonucu güzel olur.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #36 Hocam sonuç nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #37 MuhammedA dedi: Hocam sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... daha yeni denemeye başladım Artı 0 Eksi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #38 Eendeer dedi: daha yeni denemeye başladım Genişletmek için tıkla... Doğrusunu söylemek gerekirse, bende sizin kadar heyecanlıyım. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: daha yeni denemeye başladım Genişletmek için tıkla... Doğrusunu söylemek gerekirse, bende sizin kadar heyecanlıyım.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #39 MuhammedA dedi: Doğrusunu söylemek gerekirse, bende sizin kadar heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... birşeyi merak ettim acaba beta isosunu yüklemek gerekirmi şuanki nihai sürümün isosu yeter mi? Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Doğrusunu söylemek gerekirse, bende sizin kadar heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... birşeyi merak ettim acaba beta isosunu yüklemek gerekirmi şuanki nihai sürümün isosu yeter mi?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #40 Eendeer dedi: birşeyi merak ettim acaba beta isosunu yüklemek gerekirmi şuanki nihai sürümün isosu yeter mi? Genişletmek için tıkla... Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: birşeyi merak ettim acaba beta isosunu yüklemek gerekirmi şuanki nihai sürümün isosu yeter mi? Genişletmek için tıkla... Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı.