Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 9 Ekim 2021 #1 ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
ISO ile setup.exe şeklinde indirmeye çalıştım. Bu ekranla karşılaştım. Veri kaybi yaşamak istemiyorum. Ne yapmalıyım? (Insider sürümündeyim şu an.)
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #41 MuhammedA dedi: Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı. Genişletmek için tıkla... tamamdır deniyorum MuhammedA dedi: Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı. Genişletmek için tıkla... Ürün kodu istedi bende vardı yazıyım mı onu şuan farklı ekrana attı Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı. Genişletmek için tıkla... tamamdır deniyorum MuhammedA dedi: Rahat olun hocam, beta ile nihai sürümlerin yapı numarası aynı. Genişletmek için tıkla... Ürün kodu istedi bende vardı yazıyım mı onu şuan farklı ekrana attı
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #42 Eendeer dedi: Tamamdır deniyorum Ürün kodu istedi bende vardı yazayım mı onu şu an farklı ekrana attı Genişletmek için tıkla... Yoku seçin Windows kopyası, internete bağlandığı zaman etkinleşecek. Bu arada nihai sürümü, şuan ki sürümün üstüne kurun. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Tamamdır deniyorum Ürün kodu istedi bende vardı yazayım mı onu şu an farklı ekrana attı Genişletmek için tıkla... Yoku seçin Windows kopyası, internete bağlandığı zaman etkinleşecek. Bu arada nihai sürümü, şuan ki sürümün üstüne kurun.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #43 MuhammedA dedi: Yoku seçin Windows kopyası, internete bağlandığı zaman etkinleşecek. Bu arada nihai sürümü, şuan ki sürümün üstüne kurun. Genişletmek için tıkla... Şuan dev channel son sürümdüu ona kuruyorum Eendeer dedi: Şuan dev channel son sürümdüu ona kuruyorum Genişletmek için tıkla... Windows 11 home mu seçeyim pro mu??? Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Yoku seçin Windows kopyası, internete bağlandığı zaman etkinleşecek. Bu arada nihai sürümü, şuan ki sürümün üstüne kurun. Genişletmek için tıkla... Şuan dev channel son sürümdüu ona kuruyorum Eendeer dedi: Şuan dev channel son sürümdüu ona kuruyorum Genişletmek için tıkla... Windows 11 home mu seçeyim pro mu???
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #44 Eendeer dedi: Şu an dev Channel son sürümdüu ona kuruyorum Windows 11 Home mu seçeyim Pro mu? Genişletmek için tıkla... Home. Dev kanalın yüklü olduğu Windows'u seçip hiçbir şey yamadan ileriye basın. Bir uyarı ekranı alacaksınız. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Şu an dev Channel son sürümdüu ona kuruyorum Windows 11 Home mu seçeyim Pro mu? Genişletmek için tıkla... Home. Dev kanalın yüklü olduğu Windows'u seçip hiçbir şey yamadan ileriye basın. Bir uyarı ekranı alacaksınız.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #45 MuhammedA dedi: Home. Dev kanalın yüklü olduğu Windows'u seçip hiçbir şey yamadan ileriye basın. Bir uyarı ekranı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı koru veya koruma ekranı geldi koru ya basıyorum Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Home. Dev kanalın yüklü olduğu Windows'u seçip hiçbir şey yamadan ileriye basın. Bir uyarı ekranı alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyalarımı koru veya koruma ekranı geldi koru ya basıyorum
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #46 Eendeer dedi: Dosyalarımı koru veya koruma ekranı geldi koru ya basıyorum Genişletmek için tıkla... Bir ss atın. Artı 0 Eksi
Eendeer dedi: Dosyalarımı koru veya koruma ekranı geldi koru ya basıyorum Genişletmek için tıkla... Bir ss atın.
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #47 MuhammedA dedi: Bir ss atın. Genişletmek için tıkla... ? şimdi Dosya Ekleri IMG_20211010_002749.jpg 292,5 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #48 Eendeer dedi: ? şimdi Genişletmek için tıkla... Alta kini seçin. Artı 0 Eksi
KS KS Eendeer Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 153 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10.Nesil Gtx 1080Ti 12GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Devoloper,Editor 10 Ekim 2021 #49 MuhammedA dedi: Alta kini seçin. Genişletmek için tıkla... Neden MuhammedA dedi: Alta kini seçin. Genişletmek için tıkla... Üstü seçiyorum Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Alta kini seçin. Genişletmek için tıkla... Neden MuhammedA dedi: Alta kini seçin. Genişletmek için tıkla... Üstü seçiyorum
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #50 Üsteki yol bir işe yaramaz. Konuyu açarken kullandığınız ss deki hatayı alırsınız. Artı 0 Eksi