Windows 11 ISO indirilemiyor

Daha fazla  
RAM
Consair Ven CL36 6000Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Ekran kartı
RTX 4070 TI Super
Anakart
Asus Ex-B760M-V5
İşlemci
Intel i5-14600KF
Bilgisayarda yanlışlıkla appdata dosyalarını sildim ve bir tane yükleme yardımcısı ile Windows 11 indirdim, bilgisayarı kurdum ama her şeyde hata vermeye başladı. Dosyalarımda hata var gibi. Epic Games kurmaya çalışıyorum hata veriyor, Microsoft hesabı girerken VPN bağlantısı istiyor. Tekrar kuracağım ama bu sefer de ISO kuramıyorum ve bu hatayı alıyorum. Hem VPN ile denedim hem de normal ama bulamadım çözümünü. Eskiden daha garip bir hata veriyordu şimdi de bu hatayı veriyor.

1753812603753.png

Temiz kurulum yapmak isterseniz aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz. Bu arada Microsoft hesabına girerken ki karşılaşılan sorun bu ara sanırsam çoğu kişide var ben de yaşadım ve bugün forumda bununla alakalı 1 kişiye daha rastladım.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl hazırlanıyor, yardımcı olabilir misiniz? ISO dosyası ile yeniden kurulum yapınca format attığımı sanıyordum.

Uzun süredir o programı kullanmadığım için hatırlamıyorum. YouTube'da bununla ilgili videolar vardır bakabilirsin. O program ile hem flash belleğe ISO dosyasını yazdırabilirsiniz hem de ISO dosyasını indirebilirsiniz. Attığım linkte zaten açıklama kısmında detaylar yazıyor.

Temiz kurulum yapmak isterseniz aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz. Bu arada Microsoft hesabına girerken ki karşılaşılan sorun bu ara sanırsam çoğu kişide var ben de yaşadım ve bugün forumda bununla alakalı 1 kişiye daha rastladım.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her kurulum yaptığımda bu videoyu izliyorum, adım adım yapmaya çalışıyorum dediklerini ama bazen aygıt yöneticisinde farklı farklı sorunlar olunca bilmediğim sürücüleri de indirebiliyorum ama bunun yüzünden sorun yaşar mıyım bilmiyorum.

Uzun süredir o programı kullanmadığım için hatırlamıyorum. YouTube'da bununla ilgili videolar vardır bakabilirsin. O program ile hem flash belleğe ISO dosyasını yazdırabilirsiniz hem de ISO dosyasını indirebilirsiniz. Attığım linkte zaten açıklama kısmında detaylar yazıyor.

Link nerdeydi?

Her kurulum yaptığımda bu videoyu izliyorum, adım adım yapmaya çalışıyorum dediklerini ama bazen aygıt yöneticisinde farklı farklı sorunlar olunca bilmediğim sürücüleri de indirebiliyorum ama bunun yüzünden sorun yaşar mıyım bilmiyorum.

Link nerdeydi?

Paylaşmayı unutmuşum. Buyurun:
Windows 11 yükleme medyası oluşturma aracını indireceksin.

Teşekkür ederim, denemeye gidiyorum.

Rica etsem Windows 11 ISO atabilir misin, sanırım dediğin programı buldum hem format atıp hem ISO dosyası yazdırabildiğimiz yanlış değilsem Rufus adı. Medya dosyası oluşturma aracı ile nasıl kuracağımı anlayamadım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, denemeye gidiyorum.

Rica etsem Windows 11 ISO atabilir misin, sanırım dediğin programı buldum hem format atıp hem ISO dosyası yazdırabildiğimiz yanlış değilsem Rufus adı. Medya dosyası oluşturma aracı ile nasıl kuracağımı anlayamadım.

O program ile de ISO dosyasını indirebilirsin. Daha sonra dilersen Rufus ile de yazdırabilirsin sana kalmış. Programı açıp görsel yollarsan yardımcı olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı