K kullanici32 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Merhaba, Windows 11 ISO kurulum dosyasının içinde son kullanıcı lisans anlaşmasının yazılı olduğu metnin yerini nasıl bulabilirim?
Merhaba, Windows 11 ISO kurulum dosyasının içinde son kullanıcı lisans anlaşmasının yazılı olduğu metnin yerini nasıl bulabilirim?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 1 Eylül 2022 #2 kullanici32 dedi: Merhaba, Windows 11 ISO kurulum dosyasının içinde son kullanıcı lisans anlaşmasının yazılı olduğu metnin yerini nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... EULA diye bir dosya olacaktı. O sanırım dediğin... \sources\tr-tr klasörüne bi bakar mısın? Yok gibi de install.esd içindedir o.
kullanici32 dedi: Merhaba, Windows 11 ISO kurulum dosyasının içinde son kullanıcı lisans anlaşmasının yazılı olduğu metnin yerini nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... EULA diye bir dosya olacaktı. O sanırım dediğin... \sources\tr-tr klasörüne bi bakar mısın? Yok gibi de install.esd içindedir o.
K kullanici32 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 118483 dedi: EULA diye bir dosya olacaktı. O sanırım dediğin... \sources\tr-tr klasörüne bir bakar mısın? Yok gibi de install. Esd içindedir o. Genişletmek için tıkla... TR klasöründe bulamadım, install esd değil de bende .wim formatında ve envai çeşit program var, fakat 2 saat aradım içinde bulamadım. Belki bir yerde ama ben bulamadım. Tam konumunu bilen biri olsa çok iyi olurdu.
118483 dedi: EULA diye bir dosya olacaktı. O sanırım dediğin... \sources\tr-tr klasörüne bir bakar mısın? Yok gibi de install. Esd içindedir o. Genişletmek için tıkla... TR klasöründe bulamadım, install esd değil de bende .wim formatında ve envai çeşit program var, fakat 2 saat aradım içinde bulamadım. Belki bir yerde ama ben bulamadım. Tam konumunu bilen biri olsa çok iyi olurdu.