Çözüldü Windows 11 isteğe bağlı güncellemeyi yaptıktan sonra sistem kurtarma ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BarsS

Centipat
Daha fazla  
Widows Update sekmesinin altındaki isteğe bağlı güncellemeler kısmından, hangi güncellemeyi yaptığımı hatırlamıyorum, yaptığım güncelleme sonrası Windows recovery ekranından çıkamıyorum. Bu ekranda en son güncellemeleri kaldır diye bir seçenek var fakat kaldır dediğim anda bilgisayarınızı sıfırlamanız gerekiyor diyor. Konu ile ilgisi bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Şu anda BIOS ve Windows re ekranından başka bir yere ulaşamıyorum.

Çözüm
Teşekkür ederim. Herkese bir arkadaşım BIOS ayarlarından Intel VMD ayarlarını kapat dedikten sonra sorun çözüldü.
Yanlış hatırlamıyorsam "Windows Recovery" kısmında "Geri yükleme noktası" seçeneği de var. Windows'a zarar verecek bir işlem olmuşsa "Geri yükleme noktası" oluşturuyor. Eğer seçeneklerde varsa "Geri yükleme noktası" dönüş yapmayı deneyebilirsiniz...

Windows recovery ekranında gelişmiş seçenekler → başlangıç ayarları → yeniden başlat seçeneğini seç.
Bilgisayar yeniden başladığında, açılan seçeneklerden güvenli mod ile başlat. Güvenli Mod'a girebilirsen.
Ayarlar → güncelleme ve güvenlik → güncelleme geçmişini görüntüle → güncellemeyi kaldır kısmından son güncellemeyi elle kaldırabilirsin.
Güvenli moda bile giremiyorsan.
Recovery ekranından gelişmiş seçenekler → güncellemeleri kaldır kısmına gir.
Burada son kalite güncellemesini kaldır ya da son özellik güncellemesini kaldır seçenekleri çıkar.
Bu seçeneklerden birini seç ve kaldırmayı dene.
Kaldırmak için sıfırlama gerekiyor diyorsa bu işlem dosyalarını silmeden yapılan bir sıfırlama olabilir. Ama yine de önemli dosyaların yedeği yoksa dikkatli olman gerekir.

Hocam düzelirse çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Teşekkür ederim. Herkese bir arkadaşım BIOS ayarlarından Intel VMD ayarlarını kapat dedikten sonra sorun çözüldü.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…