Windows 11 iyi midir?

kral nemesiz

Femtopat
Ben her daim kullandım ama çok kötü bir deneyim sundu.

Bilgisayarın fan sesi çok gürültülü çalıştı boştayken.
Boşta Ram kullanımı çok yüksek.
Animasyonlar takılıyor, explorer.exe yanıt vermiyor. Bu durum sık oluyor.

LoL oynarken hep FPS drop yaşanıyor.

Windows 10'da hiç böyle durum yaşanmıyor.

Windows 11 iyi bir işletim sistemi kötü bir işletim sistemimi size göre?

Bana göre Windows 10'la tek farkı tasarım, yeni temalar vs. güzel olmuş ancak tasarımdan başka hiçbir özelliği olmadığı kesin, performans istiyorsan Windows 10, umurunda değilse Windows 11.

Berbat ve hayal kırıklığı yaşatan bir işletim sistemi bana göre

Başta sağ tık menüsü olmak üzere karışık ve kötü. Ben denetim masasında ve ayarlarda en azından W10 1607 gibi bir görüntü görmek istiyorum.

Bana göre Windows 10'la tek farkı tasarım, yeni temalar vs. güzel olmuş ancak tasarımdan başka hiçbir özelliği olmadığı kesin, performans istiyorsan Windows 10, umurunda değilse Windows 11.
En önemli şey performans ve kararlılık. Linux'ta kaynak kullanımı az ama kararlı ve performanslı çalışmıyor.

Bende öyle bir problem olmadı Windows 10 nasılsa Windows 11 aynısı ben hem GT1030 i5-7500 Sisteme kurdum hem de şu an kullandığım RTX3060 i5-11400F bu sisteme kurdum hiçbir sıkıntısı yok. Düzenleme Windows 11 tasarımı ve teması gereği en iyi windowsdur bana göre.

Kasıyor ve yönlendirmeliriyle de boğuyor. Karma karışık olmuş.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-05_170750317.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 192
Hiç bir problem yaşamıyorum. Tasarım olarak çok hoş. Win 10 ile arasında performans kaybı yok. Bence Windows 11 çok güzel bir işletim sistemi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…