Windows 11 iyi midir?

Tasarım olarak güzel ama bana karışık gibi geldi.
Ayarlar kısmını diyorsanız Windows 10'a göre daha basit her şey gözünüzün önünde ama farklı şeyden bahsediyorsanız bilemem.

Windows 11'in performansı sistemden sisteme değişiklik gösterebilir, RAM kullanımı doğrudur fakat bende ne fan ne de FPS sorunları yok aksine 5-10 FPS artışı var, dediğim gibi sistemin yeterli gelmiyorsa artışın aksine performans kaybına yol açabilir.

Ayarlar kısmını diyorsanız Windows 10'a göre daha basit her şey gözünüzün önünde ama farklı şeyden bahsediyorsanız bilemem.

Sürekli Windows 10 kullandığımdan gözüme yabancı gelmiş olabilir çünkü uzun vadede kullanmadım.

Değişik durumlar segiliyor o zaman, ortası yok.

İleri de düzelir belki.

Son düzenleme:
kardeşim sistemde aynı benimki i5 1135G7 GeForce MX450 önceden Windows 11 varken sadece açılmalar ve tepki vermeleri sıkıntı yaşıyordum az önce VMware sanal bellekten yeni güncel sürümde Windows 11 22H2 Moment 2 iso ile indirdim ve kurdum sonra sanal bellekten Windows'u açayım dedim düzeldi mi hiç hatırlamıyorum aynı sorun devam mı? Windows gezinirken biraz fark edildi açılmalar ve kapanmalar tepki vermeleri gayet düzeldi bir tek sadece sağ tık menüsünde yavaşlama var. Şuan Windows 10 22H2 Lisanlı Oem kullanıyorum. Şimdi Windows 11 geçme şansı var mı?

Performansını bilmem ama W11 tasarım olarak hiç hoşuma gitmemişti. W10'daki kolaylığı bulamadım.

Değildir. Çok problem yaşadım. Yaşayanlara şahit oldum. 12GB RAM'li 10. Nesil i5'li sistemde stabil çalışmıyor. Sistemde M2 SSD var hatta. Arkadaşımın sistemiydi. Bir de ben deneyimledim. Kötü bir deneyim yaşadım, bence Windows 8.1'den sonra Windows çok bozdu. Linux ve macOS daha iyi bir fikir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…