Çözüldü Windows 11 kapat butonu gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DrBlaiseSA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58-76m7
Intel Core i9-12900H
Rtx 4060 (laptop)
Ram:16
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Valorant oynadıktan sonra bilgisayarı kapatmak istedim ve ALT+F4 bastım fakat kapat tuşu yoktu, yeniden başlat da öyle. Başlat menüsünde de yoktu. Sizce endişelenmeli miyim? Kapat tuşuna basılı tutarak Acer'in bilgisayarı kapat seçeneği ile kapattım.

Çözüm
Hocam Windows'un bazı geçici hataları bunlar. Ama Explorer yapmayı deneyin. Şöyle yapılıyor CTRL+Shift+ESC ile Görev Yöneticisi'ni açın. Windows Explorer'ya da gezgini bulun, sağ tıklayın ve yeniden başlat deyin.
Hocam Windows'un bazı geçici hataları bunlar. Ama Explorer yapmayı deneyin. Şöyle yapılıyor CTRL+Shift+ESC ile Görev Yöneticisi'ni açın. Windows Explorer'ya da gezgini bulun, sağ tıklayın ve yeniden başlat deyin.

Çözüm

Hocam bir an fidye virüsü olabilir mi diye ödüm koptu bilgisayarı bir sonraki açışta bakacağım teşekkürler hocam

Hocam sorunu çözdüm fakat söyleme gereği duydum. Sizin söylediğinizi yapmadan önce Windows'un güncellemesini yaptım ve düzeldi. Tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…