Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Sürekli guncelliyor ve uzun sürüyor ne yapmalıyım?
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 8 Mart 2023 #2 Güncellemenin tamamlanmasını bekleyin. Eğer her kapamada oluyorsa son güncellemelere bakın o güncellemeyi silip tekrar yükleyin.
Güncellemenin tamamlanmasını bekleyin. Eğer her kapamada oluyorsa son güncellemelere bakın o güncellemeyi silip tekrar yükleyin.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 erdemigi dedi: Güncellemenin tamamlanmasını bekleyin. Eğer her kapamada oluyorsa son güncellemelere bakın o güncellemeyi silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bır güncelleme var ama hata veriyor yaparken çözüm de bulamadım ona.
erdemigi dedi: Güncellemenin tamamlanmasını bekleyin. Eğer her kapamada oluyorsa son güncellemelere bakın o güncellemeyi silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bır güncelleme var ama hata veriyor yaparken çözüm de bulamadım ona.
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 8 Mart 2023 #4 Paul Walker dedi: Bır güncelleme var ama hata veriyor yaparken çözüm de bulamadım ona. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp o güncellemeyi yüklemeyi deneyin.
Paul Walker dedi: Bır güncelleme var ama hata veriyor yaparken çözüm de bulamadım ona. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme yapıp o güncellemeyi yüklemeyi deneyin.