H heavensolos Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 İnternetle alakalı yaşadıgım bir sorunu çözmek için kayıt defteri verilerini değiştirdim. Eski haline nasıl döndürürüm?
İnternetle alakalı yaşadıgım bir sorunu çözmek için kayıt defteri verilerini değiştirdim. Eski haline nasıl döndürürüm?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Temmuz 2024 #2 Yedeklemeden mi kayit defteriyle oynadin
H heavensolos Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 SHYAH dedi: Yedeklemeden mi kayit defteriyle oynadin Genişletmek için tıkla... Evet geri döndürmenin yolu var mıdır? Baktıgım videoyu bulsam düzeltcemd bulamadım.
SHYAH dedi: Yedeklemeden mi kayit defteriyle oynadin Genişletmek için tıkla... Evet geri döndürmenin yolu var mıdır? Baktıgım videoyu bulsam düzeltcemd bulamadım.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.940 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 heavensolos dedi: Evet geri döndürmenin yolu var mıdır? Baktıgım videoyu bulsam düzeltcemd bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükle yaparsan belki, gerekliyse yoksa bas formatı
heavensolos dedi: Evet geri döndürmenin yolu var mıdır? Baktıgım videoyu bulsam düzeltcemd bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükle yaparsan belki, gerekliyse yoksa bas formatı