5 585827 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 34 14 Aralık 2022 #21 Paylaşıyorum hemen. PowerfulMan dedi: Hocam arka plan fotoğrafı çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 4K KESİTLER dedi: Konuyla alakasız ama masaüstündeki Wallpaper'i paylaşabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 14 Aralık 2022
Paylaşıyorum hemen. PowerfulMan dedi: Hocam arka plan fotoğrafı çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... 4K KESİTLER dedi: Konuyla alakasız ama masaüstündeki Wallpaper'i paylaşabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 14 Aralık 2022 #22 RufatM dedi: Bana geldi internette bulamadım, ama yakında videolar paylaşılır. Yapmak isteyen arkadaşlar yapabillir galiba 10 dakika önce çıktı. Genişletmek için tıkla... Güncelleme uzun sürdü sendede öylemiydi hocam?
RufatM dedi: Bana geldi internette bulamadım, ama yakında videolar paylaşılır. Yapmak isteyen arkadaşlar yapabillir galiba 10 dakika önce çıktı. Genişletmek için tıkla... Güncelleme uzun sürdü sendede öylemiydi hocam?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 14 Aralık 2022 #23 Singua dedi: Güncelleme uzun sürdü sende de öyle miydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bende de uzun sürdü.
Singua dedi: Güncelleme uzun sürdü sende de öyle miydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bende de uzun sürdü.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 14 Aralık 2022 #24 4K KESİTLER dedi: Bende de uzun sürdü. Genişletmek için tıkla... Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam.
4K KESİTLER dedi: Bende de uzun sürdü. Genişletmek için tıkla... Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 14 Aralık 2022 #25 Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Uzun sürünce bende SSD'ye bir şey oldu sandım rica ederim.
Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Uzun sürünce bende SSD'ye bir şey oldu sandım rica ederim.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 14 Aralık 2022 #26 Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bende de biraz geç yüklendi. Sanırım önemli bir güncellemeydi.
Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bende de biraz geç yüklendi. Sanırım önemli bir güncellemeydi.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 16 Aralık 2022 #27 491824 dedi: Güncelleme bende de biraz geç yüklendi. Sanırım önemli bir güncellemeydi. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... 4K KESİTLER dedi: Bende de uzun sürdü. Genişletmek için tıkla... Ben de az önce güncelledim. Tahmini 4 dakika diyordu ama 2 dakikada yaptı, bilgisayarı açtı. Acaba cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi?
491824 dedi: Güncelleme bende de biraz geç yüklendi. Sanırım önemli bir güncellemeydi. Genişletmek için tıkla... Singua dedi: Sorunun benden olmadığı sevindirdi açıkçası Windows hazırlanıyorda bile 10 dakika falan bekletti, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... 4K KESİTLER dedi: Bende de uzun sürdü. Genişletmek için tıkla... Ben de az önce güncelledim. Tahmini 4 dakika diyordu ama 2 dakikada yaptı, bilgisayarı açtı. Acaba cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Aralık 2022 #28 Singua dedi: Güncelleme uzun sürdü sendede öylemiydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bende erken yüklendi herhalde önceden yükleyince hızlı yüklendi.
Singua dedi: Güncelleme uzun sürdü sendede öylemiydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bende erken yüklendi herhalde önceden yükleyince hızlı yüklendi.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2022 #29 Trascendentium dedi: Ben de az önce güncelledim. Tahmini 4 dakika diyordu ama 2 dakikada yaptı, bilgisayarı açtı. Acaba cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir hocam çokta önemli birşey değil performansımı etkilemedi.
Trascendentium dedi: Ben de az önce güncelledim. Tahmini 4 dakika diyordu ama 2 dakikada yaptı, bilgisayarı açtı. Acaba cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet olabilir hocam çokta önemli birşey değil performansımı etkilemedi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.809 Makaleler 6 Çözümler 534 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Aralık 2022 #30 Bu güncelleme; sadece görev yöneticisindeki renk sorununu gideriyormuş. Nasıl bir sorunsa o?