Windows 11 KB5025305 ve diğer güncellemeleri inmiyor

Trtciemre1

Centipat
Daha fazla  
Tümünü güncelleye tıklıyorum olmuyor. Teker teker üstlerine tıklayıp indir ve yükle diyorum olmuyor. Önemli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben böyle çözmüştüm ve önemli gibi duruyor.

Ama bende başarısız oldu demiyor ki direkt üstüne tikladigim halde bir şey olmuyor. Videodaki o yüklenmeyen şeyi yüklediğimi hatırlıyorum.

Ama bende başarısız oldu demiyor ki direkt üstüne tikladigim halde bir şey olmuyor. Videodaki o yüklenmeyen şeyi yüklediğimi hatırlıyorum.

Bende de aynısı olmuştu. O işlemi yaptıktan sonra güncelleştirmeleri durdurup tekrar devam ettirin.O sadece örnek.

Hocam şimdi denedim olmuyor neden böyle.

Durdurmayı unuttun galiba.

Tümünü güncelleye tıklıyorum olmuyor. Teker teker üstlerine tıklayıp indir ve yükle diyorum olmuyor. Önemli mi?

Eki Görüntüle 1756188
Yukarıdaki videolu cevap gayet güzel, yalnızca ekgörüntünde birşey dikkatimi çekti.
Sadece en altta bulunan sistem güncelleştirmesini indir-yükle denedin mi? Denemedi isen önce onu bir dene, belki öncelikle onun yüklenmesi de sorunları çözebilir.

Evet yaptım onla alakalı değil.Yarin videolu çözümü deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…