Trtciemre1 Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Tümünü güncelleye tıklıyorum olmuyor. Teker teker üstlerine tıklayıp indir ve yükle diyorum olmuyor. Önemli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023
Tümünü güncelleye tıklıyorum olmuyor. Teker teker üstlerine tıklayıp indir ve yükle diyorum olmuyor. Önemli mi?
KS KS Trtciemre1 Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #11 Prime777 dedi: Bunlar suruculer. Kendin indirebilirsin bulup. Genişletmek için tıkla... Hp drivers sitesine girip en sağdaki kodlarını mi yazicam? Bir de benim bilgisayarım AMD ama en baştaki Nvidia neden var ki? Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Bunlar suruculer. Kendin indirebilirsin bulup. Genişletmek için tıkla... Hp drivers sitesine girip en sağdaki kodlarını mi yazicam? Bir de benim bilgisayarım AMD ama en baştaki Nvidia neden var ki?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2023 #12 Trtciemre1 dedi: HP drivers sitesine girip en sağdaki kodlarını mi yazacağım? Bir de benim bilgisayarım AMD ama en baştaki NVIDIA neden var ki? Genişletmek için tıkla... İşlemcin AMD ama ekran kartın NVIDIA olabilir o zaman ya da yanlış sürücü. Cihazın modeline göre yazın, sürücüleri bulun. Artı 0 Eksi
Trtciemre1 dedi: HP drivers sitesine girip en sağdaki kodlarını mi yazacağım? Bir de benim bilgisayarım AMD ama en baştaki NVIDIA neden var ki? Genişletmek için tıkla... İşlemcin AMD ama ekran kartın NVIDIA olabilir o zaman ya da yanlış sürücü. Cihazın modeline göre yazın, sürücüleri bulun.
KS KS Trtciemre1 Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #13 Prime777 dedi: İşlemcin AMD ama ekran kartın NVIDIA olabilir o zaman ya da yanlış sürücü. Cihazın modeline göre yazın, sürücüleri bulun. Genişletmek için tıkla... Tşk hallettim Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: İşlemcin AMD ama ekran kartın NVIDIA olabilir o zaman ya da yanlış sürücü. Cihazın modeline göre yazın, sürücüleri bulun. Genişletmek için tıkla... Tşk hallettim