Windows 11 KB5030219 güncelleme sonrası D diski görünmüyor

emurat

Hectopat
Arkadaşlar dün Windows 11 KB5030219 güncellemesi sonrası cihaz açılıyor ama D diskini bir türlü görmüyor. Disk yöneticisi falan denedim taradım bulamadı. Aygıt yöneticisine girdim hiç soru işaretli parçada yok. Benim D diski de yok kurulu olanlarda. Diski bir türlü görmüyor. Dolayısıyla sürücü de güncelleyemiyorum. BIOS'a girdim orada görünüyor ama.
Kingston snv2S2000G diye yazıyor BIOS'ta. Ama Windows'ta hiç görmüyor ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster seçeneğini açınca gözüküyor mu, gözüktüğü zaman aygıtı kaldırıp tekrar donanım değişikliklerini tarayın.

Merhaba! İnternet kaynaklarından size yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer bu sorunu internette arattıysanız şimdiden belirtebilirsiniz.

Şu yöntemi uygulamayı deneyin:
1) Çalıştır'ı açın.
2) Şunu yazıp Enter tuşuna basın: diskmgmt.msc
3) Siyah şerit bir alan görüyorsanız sağ tıklayıp "Yeni Basit Birim" yazısına tıklayın.
4) Hiçbir şeye dokunmadan ileriye basıp tamamlayın.

Sorunu çözüp çözemediğinizi bildirin.

Son düzenleme:
Hocam sağolasın ilgin için. Ama görmüyorki işlem yapabileyim. Diğer harddisk çıkıyor orada. Format atıp Bu Windowsun yaptığı güncellemeleride kapamak en mantıklı çözüm herhalde. Adamlar test ekibi falan kaldırmış. Milleti kobay olarak kullanıyorlar. Bu güncelleme işinde bayağı geriden gitmek lazım anladığım bu.

O zaman yardım etmeye devam edebilirim.

Şimdi bu yöntemi uygulamayı deneyebilirsiniz:
1) Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın.
2) İlk komutu yazın: sfc D: /scannow ve işlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3) İkinci ve üçüncü komutu sırasıyla yazın: chkdsk D: /f ve chkdsk D: /r
4) Arama kutusuna "dfrgui" yazıp Enter tuşuna basın.
5) Gelen D sürücünüzü seçin ve sırasıyla "Çözümle" ve "En İyi Duruma Getir" seçeneklerine tıklayın.

Umarım bu çözüm işinize yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…