Çözüm Windows 11 Kernel Power 41 (63) hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egeemenn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5600
32 GB ram DDR4 3200Mhz
AMD RX580 8gb
AX-A320-GAMING Anakart
Meslek
yz
RAM
XPG A35 32 DDR4 3200 MhZ
SSD veya HDD modeli
XPG SPECTRIX S40G 500 GB NVMe
Ekran kartı
AMD Radeon RX 580 2048SP
Anakart
AX-A320-GAMING
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor
Bu hatayla karşılaşan çoktur. Yeni bir sistem topladım her şey neredeyse sıfır Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim hatta sistemi NVMe SSD'ye kurdum yani anlayacağınız her şey en yüksek kalitede yapıldı. Valorant oynarken yüksek ayarlara oyunu getirdiğim zaman (bütün oyunlarda aynısını yapıyordu yüksek ayarlara getirdiğim zaman) bilgisayarda bir çökme meydana geliyordu kendini resetliyordu. Acaba sıcaklıkla alakalı bir konu mu diye her türlü testi yaptım stress testleri vb. PSU değiştim. Ekran kartı değiştim. Ama yine de olmadı.
Sorunun çözümü çok basitmiş kasanın Power kablosunu değiştim daha kaliteli bir kablo taktım ve ekran kartı driverlarını DDU ile silip tertemiz bir şekilde yükledim şimdi bilgisayar çöl gibi sıcak olsa bile kapanmıyor. Hatanın çözümü çok basitmiş.

Son düzenleme:
Çekirdek yalıtımı yerinde bellek bütünlüğü ayarında güvenlikle ilgili bir ayar var ve saldırıların yüksek güvenlikli işlemlere kötü amaçlı kod eklemesini önler diyor. Bunu kapatmak çok da gerekli mi yani iyi bir ayara benziyor?

Önemli bir düzeltme bende kontrol ettiğim zaman çekirdek yalıtımı açmışım. Hatırlatma için teşekkürler. Açık şekilde de kullanabilirsiniz. Sorun o kadar illet bir şey ki aklına gelebilecek her şeyi yapıyorsun. Ayrıca BIOS'tan sanallaştırmayı açmanız gerekiyor çekirdek yalıtımı açabilmeniz için.

Tekrardan aynı sorunu yaşadım ve aklıma en son çözüm olan yüksek performans moduna almak geldi. 2 3 gündür kapanma sorunum yok. Bu sorunun tek bir çözümü yok bende böyle hallettim.

Son düzenleme:
Hocam merhaba yeni laptop aldım bende de benzer bir sorun var ancak ekran kartı güç testi. vs yük bindirme durumunda bunu yapmadı 2. günde 2.kez yapıyor. Sanırsam güç moduyla alakalı bir durum. Size kesin bir çözüm oldu mu bu yaptıgınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…