Windows 11 KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

İşletim sistemi
Windows 11

UnBeatennn

Femtopat
RAM
16 gb
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
i7 9750h
2 hafta gibi bir süredir mavi ekran hatası alıyorum, biri CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası diğeri ise KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Easy Anti-Cheat kaldırın. Mavi ekranın kaynağı o.

Ek olarak, mavi ekrandan alakasız; BIOS güncelleyebilirsiniz. Product Support | Acer United States

Her zaman vardı bu program, sizce sorunun kaynağı nedir yani Easy Anti-Cheat olmasının nedeni nedir? Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlarım var çünkü onlara giriş yapamayacağım, sizce bunun bir çözümü var mıdır? Bu arada teşekkür ederim sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman vardı bu program sizce sorunun kaynağı nedir yani Easy Anti-Cheat olmasının nedeni nedir Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlarım var çünkü onlara giriş yapamayacağım sizce bunun bir çözümü var mıdır bu arada teşekkür ederim sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak şimdiden teşekkürler.

Kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.

Kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.
Tekrar yükledigimde hata vermezmi çünkü bu olaydan dolayi 3 kez sıfırladım bilgisayari genede hatayla karsilastim

Maalesef sorunum hala çözülmedi easy anti cheat yüklü değil ancak Forza Horizon 4 oynarken yine aynı hatayla karşılaştım Clock_Watchdog_Timeout hatasıyla

@Dümdüz hocam müsaitsen bakabilirmisin tekrar kusura bakma senide uğraştırıyorum

Son düzenleme:
Maalesef sorunum hala çözülmedi Easy Anti-Cheat yüklü değil ancak Forza Horizon 4 oynarken yine aynı hatayla karşılaştım CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatasıyla

@Dümdüz hocam müsaitsen bakabilir misin tekrar kusura bakma seni de uğraştırıyorum

Easy Anti-Cheat yüklü duruyor, yine mavi ekranın sebebi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı