Windows 11 KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

İşletim sistemi
Windows 11

UnBeatennn

Femtopat
RAM
16 gb
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
i7 9750h
2 hafta gibi bir süredir mavi ekran hatası alıyorum, biri CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası diğeri ise KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası. Yardımcı olursanız sevinirim.

Easy Anti-Cheat kaldırın. Mavi ekranın kaynağı o.

Ek olarak, mavi ekrandan alakasız; BIOS güncelleyebilirsiniz. Product Support | Acer United States

Her zaman vardı bu program, sizce sorunun kaynağı nedir yani Easy Anti-Cheat olmasının nedeni nedir? Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlarım var çünkü onlara giriş yapamayacağım, sizce bunun bir çözümü var mıdır? Bu arada teşekkür ederim sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.

Kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.
Tekrar yükledigimde hata vermezmi çünkü bu olaydan dolayi 3 kez sıfırladım bilgisayari genede hatayla karsilastim

Maalesef sorunum hala çözülmedi easy anti cheat yüklü değil ancak Forza Horizon 4 oynarken yine aynı hatayla karşılaştım Clock_Watchdog_Timeout hatasıyla

@Dümdüz hocam müsaitsen bakabilirmisin tekrar kusura bakma senide uğraştırıyorum

Son düzenleme:

Easy Anti-Cheat yüklü duruyor, yine mavi ekranın sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…