2 hafta gibi bir süredir mavi ekran hatası alıyorum, biri CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası diğeri ise KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Her zaman vardı bu program, sizce sorunun kaynağı nedir yani Easy Anti-Cheat olmasının nedeni nedir? Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlarım var çünkü onlara giriş yapamayacağım, sizce bunun bir çözümü var mıdır? Bu arada teşekkür ederim sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak şimdiden teşekkürler.
Her zaman vardı bu program sizce sorunun kaynağı nedir yani Easy Anti-Cheat olmasının nedeni nedir Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlarım var çünkü onlara giriş yapamayacağım sizce bunun bir çözümü var mıdır bu arada teşekkür ederim sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak şimdiden teşekkürler.
Tekrar yükledigimde hata vermezmi çünkü bu olaydan dolayi 3 kez sıfırladım bilgisayari genede hatayla karsilastim
Maalesef sorunum hala çözülmedi easy anti cheat yüklü değil ancak Forza Horizon 4 oynarken yine aynı hatayla karşılaştım Clock_Watchdog_Timeout hatasıyla
Maalesef sorunum hala çözülmedi Easy Anti-Cheat yüklü değil ancak Forza Horizon 4 oynarken yine aynı hatayla karşılaştım CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatasıyla