Çözüldü Windows 11 KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

alpaarslan03

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bu mavi ekran hatasını aldım ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum, hatta mavi ekranı göstermedi sistem. Direkt kilit oldu. Arkadan cızırtı sesi gelmeye başladı, daha sonra dump klasörüne bakınca mavi ekran olduğunu anladım. Dosya ektedir:

@Collavino hocam yardım edebilir misiniz size zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@alpaarslan03, uygun bir zamanda inceleyip öneri vereceğim hocam. Şu an biraz kafam dağınık.

@alpaarslan03 incelemek yeni nasip oldu. Önerileri vereyim:

Sistemde overclock varsa iptal edin. Her türlüsünü.
Sürücüleri güncelleyin.
sfc /scannow komutunu CMD'yi yönetici çalıştırıp uygulayın.
Şu iki konudaki önerileri uygulayın:

Olay görüntüleyici raporu istemem uygun olur sanırım hocam.
Sistem ve Yönetim Olayları'nı atın buraya. Uygun zamanda inceleyeceğim.
@Collavino tpm.evtx buyrun hocam.

@Collavino hocam inceleyebilme fırsatı buldunuz mu?

Son düzenleme:
@alpaarslan03 merhaba tekrardan. Uzun süre cevap veremedim maalesef, bilgisayarımda sorunlar çıkmıştı çünkü. Hallettim ve bakabildim. Sorununuz çözüldü mü? Çözüm işaretlemişsiniz de ondan dolayı. Çözülmediyse test isteyeceğim bir tane, başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası

@alpaarslan03 merhaba tekrardan. Uzun süre cevap veremedim maalesef, bilgisayarımda sorunlar çıkmıştı çünkü. Hallettim ve bakabildim. Sorununuz çözüldü mü? Çözüm işaretlemişsiniz de ondan dolayı. Çözülmediyse test isteyeceğim bir tane, başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası

@Collavino hocam önemi yok, ama düzelmiş gibi görünüyor. Uzun süredir sıkıntı çıkmadı. Problem olursa yine buraya yazacağım yardımınız için tekrardan teşekkür ederim

Hocam önemi yok, ama düzelmiş gibi görünüyor. Uzun süredir sıkıntı çıkmadı. Problem olursa yine buraya yazacağım yardımınız için tekrardan teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım daha hata almazsınız. Alırsanız beni etiketlemeniz yeterli. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı