Merhaba. Bugün bu mavi ekran hatasını aldım ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum, hatta mavi ekranı göstermedi sistem. Direkt kilit oldu. Arkadan cızırtı sesi gelmeye başladı, daha sonra dump klasörüne bakınca mavi ekran olduğunu anladım. Dosya ektedir:
@Collavino hocam yardım edebilir misiniz size zahmet.
Merhaba. Bir iki gündür kategorimizde Valorant kaynaklı çok fazla mavi ekran konusu açılmaya başladı. Valorant; LoL gibi Vanguard Anti-Cheat motorunu kullanan bir oyundur. Anti-Cheat Engine'ler Ring0 adını verdiğiniz Protection Ring yani Koruma Halkası katmanına yakın çalıştığı için kernel...
Son yıllarda bu 2 oyun ve uygulama üzerinden çok sayıda mavi ekran şikayetleri geliyor. Eğer sizde Valorant Ve Vanguard kullanıyor ve mavi ekran alıyorsanız: C:/Windows/392667600.dat dosyayı silip sistemi yeniden başlatsın. Dosyayı manuel bulup silin. Windows update her daim güncellemelerin...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
www.technopat.net
Sistem ve Yönetim Olayları'nı atın buraya. Uygun zamanda inceleyeceğim.
@alpaarslan03 merhaba tekrardan. Uzun süre cevap veremedim maalesef, bilgisayarımda sorunlar çıkmıştı çünkü. Hallettim ve bakabildim. Sorununuz çözüldü mü? Çözüm işaretlemişsiniz de ondan dolayı. Çözülmediyse test isteyeceğim bir tane, başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası
@alpaarslan03 merhaba tekrardan. Uzun süre cevap veremedim maalesef, bilgisayarımda sorunlar çıkmıştı çünkü. Hallettim ve bakabildim. Sorununuz çözüldü mü? Çözüm işaretlemişsiniz de ondan dolayı. Çözülmediyse test isteyeceğim bir tane, başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası
@Collavino hocam önemi yok, ama düzelmiş gibi görünüyor. Uzun süredir sıkıntı çıkmadı. Problem olursa yine buraya yazacağım yardımınız için tekrardan teşekkür ederim
Hocam önemi yok, ama düzelmiş gibi görünüyor. Uzun süredir sıkıntı çıkmadı. Problem olursa yine buraya yazacağım yardımınız için tekrardan teşekkür ederim