Windows 11 key alınır mı?

Hocam linkteki site de format sonrası kullanılmaz yazıyor açıklama da..Format sonrası kullanacağınız bir key istiyorsanız Retail alın diyor..

Hocam linkteki site de format sonrası kullanılmaz yazıyor açıklama da..Format sonrası kullanacağınız bir key istiyorsanız Retail alın diyor..
Hocam kurulum sonrası Microsoft hesabınıza girdiğinizde key otomatik olarak hesabınıza tanımlanıyor ve bilgisayrınızda anakart işlemci vb ana bileşenlerden birini değiştirmedikçe kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Mesela format attınız diyelim, microsoft hesabınıza girdiğinizde otomatik aktifleşiyor daha önce zaten key girip hesabınıza bağladığınız için otomatikman.

O olay kolpa hocam ben 1 OEM key ile 40 tane PC etkinleştirdim hepside sorunsuz çalışıyor OEM keyleri 100 200 kişiye satıyorlar. Herkes kullanıyor.

Anladım.O zaman format sonrası o anakarta tanımlı olduğu için başka bilgisayarda kullanılmaz anlamında yazıldı sanırım...Hangisini önerirsiniz..Ben Oem olanı almayı düşünüyorum..Bu arada cevabınız için teşekkürler.

O olay kolpa hocam ben 1 OEM key ile 40 tane PC etkinleştirdim hepside sorunsuz çalışıyor OEM keyleri 100 200 kişiye satıyorlar. Herkes kullanıyor.

+Aynen

Windows 11 anahtarı almak istiyorum fakat ucuz yerlerden alsam bile güvenilir mi, sıkıntı çıkar mı?

İnternette bile free paylasılıyor, para vermeye bile degmez.
Free keyleri para ile satabiliyorlar.
Aynı keyi aktif oldukça birçok kişiye satıyorlar.
Akacağınız keyin sadece size ait olacagını zannetmeyin.

Son düzenleme:
hadi bakalım git goooglea free key yaz hepsini dene çalışıyo mu bilgin olmadan lütfen konuşma internette free paylşılanların hiçbiri çalışmıyor

Hadi bakalım git goooglea free key yaz hepsini dene çalışıyor mu bilgin olmadan lütfen konuşma internette free paylşılanların hiçbiri çalışmıyor

Sen bulamazsan hep böyle mi zannediyorsun.
İstersen yardımcı oluruz, key problem degil.
Home retail hemen, Pro arastırız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce link verilen yerden 279 TL Oem Win11 Pro aldım.Anında key geldi.Yeni Windows11 Pro kurulumunda aktif ettim.En ufak problem yaşamadım.Tavsiye değildir.Deneyim paylaşımıdır.

Arkadaşlar az önce link verilen yerden 279 TL OEM Windows 11 Pro aldım. Anında key geldi. Yeni Windows 11 Pro kurulumunda aktif ettim. En ufak problem yaşamadım. Tavsiye değildir. Deneyim paylaşı mıdır?

Etkinleştirmeyi nasıl yaptınız hocam,
Direk key i Online etkinleştirme mi?
Yoksa manuel etkinleştirme mi?
Ya da ilk MAK key, sonra OEM key girerek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…