Windows 11 key etkinleştirme

Zeroxima

Zeptopat
Windows 11'i CMD'den etkinleştirdim ve ama bilgisayarıma bir şey olmasından korkuyorum. İnternetten key aldım, CMD'den etkinleştirdiğimi kaldırıp internetten aldığımı etkinleştirsem sorun olmaz değil mi?

Windows 11'i dosyalarınızı yedekleyerek tekrar yükleyin daha sonra aldığınız ürün anahhtarını girin. Key Microsoft hesabınıza bağlı ise giriş yapmanız yeterli.

Ben Windows 10'da yapmıştım. Herhangi ek bir program üzerinden yapmadığım için aldığım lisansı yükledim ve kullandım. Sonrasında temiz kurulum yaptım aklımda soru işareti kalmadı.
Önerim temiz kurulum ardından lisansı yapın kafanız rahat olur.

@Zeroxima C ve D diski olarak ayrılmışsa D içinde yedekleyip C diskine format atarsınız. Veya taşınabilir diskinize yedeklerseniz. Başka diskiniz yoksa bulut depolama servislerine yükleyebilirsiniz. (Google Drive vs.)

Hocam C ye yüklü bu sürücüler falan ana uygulamalarım sssdye yüklü bunları D ye aktarıp format sonrası C ye taşıyabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…