Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.912 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mart 2023 #11 XForceX dedi: Yok kanka 50 liralık key ortası sayılır Genişletmek için tıkla... O zaman aldığın yere söylemen lazım. Bazen böyle sorunlar oluyor. İletişime geç onlarla.
XForceX dedi: Yok kanka 50 liralık key ortası sayılır Genişletmek için tıkla... O zaman aldığın yere söylemen lazım. Bazen böyle sorunlar oluyor. İletişime geç onlarla.
XForceX Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #12 Teru dedi: O zaman aldığın yere söylemen lazım. Bazen böyle sorunlar oluyor. İletişime geç onlarla. Genişletmek için tıkla... 2 adet aldım birtanesi p... çıktı diyerine yazıyorum şindi
Teru dedi: O zaman aldığın yere söylemen lazım. Bazen böyle sorunlar oluyor. İletişime geç onlarla. Genişletmek için tıkla... 2 adet aldım birtanesi p... çıktı diyerine yazıyorum şindi