Windows 11 key nereden alınır?

MeNess

Hectopat
Daha fazla  
Ucuz key arıyorum CMD ile yaparsam sağlıklı olmayacağını söylediler. Bunun için satın alabileceğim bir site önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Ucuz key arıyorum CMD ile yaparsam sağlıklı olmayacağını söylediler. Bunun için satın alabileceğim bir site önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

İtemsatış'ta OEM keyler var neredeyse bütün satıcılar satıyor 25 TL gibi bir fiyatı var genelde

Hepsiburada veya Trendyoldan alabilirsin. Tek dikkat etmen gereken yıldızlarına ve alıcı yorumlarına bakmak. Bu sayede dolandırılmazsın.

bu siteye güvenilir demiş çoğu kişi çok mu pahalı acaba normale göre buradan alayım mı

Bende hep saglamlisanstan aldım, key çok hızlı geliyor.

Ucuz key arıyorum CMD ile yaparsam sağlıklı olmayacağını söylediler. Bunun için satın alabileceğim bir site önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Şu an orijinal Windows 10 kullanıyorsan Windows 11'e geçişte Windows 10 keyini kullanabilrisniz hocam.

ilk defa orijinal key alcam kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…