strangeghost Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Windows 11 Pro almak istiyorum ancak fiyatlar belli. Key almak istersem de hangi sitelerin güvenli olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 11 Pro almak istiyorum ancak fiyatlar belli. Key almak istersem de hangi sitelerin güvenli olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
S Saphe Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 seninle aynı durumdaydım. sağlamlisanstan aldım. şimdilik sıkıntı yok.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 İşletim Sistemi Lisansı Satın Al | İtemsatış İtemsatış sayesinde güvenli şekilde İşletim Sistemi Lisansı satın alabilirsiniz. Üye ol, alışverişe başla! www.itemsatis.com
İşletim Sistemi Lisansı Satın Al | İtemsatış İtemsatış sayesinde güvenli şekilde İşletim Sistemi Lisansı satın alabilirsiniz. Üye ol, alışverişe başla! www.itemsatis.com
strangeghost Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 Saphe dedi: Seninle aynı durumdaydım. SağlamLisans'tan aldım. Şimdilik sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba?
Saphe dedi: Seninle aynı durumdaydım. SağlamLisans'tan aldım. Şimdilik sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.697 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #5 strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Onlar Retail satıyorlar diye biliyorum, yanlış olmasın.
strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Onlar Retail satıyorlar diye biliyorum, yanlış olmasın.
strangeghost Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #6 TeamOFMind dedi: Onlar Retail satıyorlar diye biliyorum, yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Retail olanlar güvenilir oluyor mu? Key in tek bir PC'ye özel olmasını istiyorum başka PC'lerde etkinleştirilemesin.
TeamOFMind dedi: Onlar Retail satıyorlar diye biliyorum, yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Retail olanlar güvenilir oluyor mu? Key in tek bir PC'ye özel olmasını istiyorum başka PC'lerde etkinleştirilemesin.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.697 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #7 strangeghost dedi: Retail olanlar güvenilir oluyor mu? Key in tek bir PC'ye özel olmasını istiyorum başka PC'lerde etkinleştirilemesin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten Sizin dediğiniz gibi olanlar daha pahalı.
strangeghost dedi: Retail olanlar güvenilir oluyor mu? Key in tek bir PC'ye özel olmasını istiyorum başka PC'lerde etkinleştirilemesin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten Sizin dediğiniz gibi olanlar daha pahalı.
qveraa Centipat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #8 strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Retail satıyorlar ondan alabilirsiniz Retail uzun ömürlü bendede retail var hatta sınırsız galiba,sıkıntı yaşamazsınız,pcye özel.
strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Retail satıyorlar ondan alabilirsiniz Retail uzun ömürlü bendede retail var hatta sınırsız galiba,sıkıntı yaşamazsınız,pcye özel.
S Saphe Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #9 strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Oem de satıyorlar retail de . Ben oem key aldım.
strangeghost dedi: SağlamLisans dakiler OEM key midir acaba? Genişletmek için tıkla... Oem de satıyorlar retail de . Ben oem key aldım.
strangeghost Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #10 qveraa dedi: Retail satıyorlar ondan alabilirsiniz Retail uzun ömürlü bende de Retail var hatta sınırsız galiba, sıkıntı yaşamazsınız, PC'ye özel. Genişletmek için tıkla... SağlamLisans'da Windows 11 Pro, Windows 11 Pro OEM, Windows 11 Pro Retail var aralarındaki fark nedir?
qveraa dedi: Retail satıyorlar ondan alabilirsiniz Retail uzun ömürlü bende de Retail var hatta sınırsız galiba, sıkıntı yaşamazsınız, PC'ye özel. Genişletmek için tıkla... SağlamLisans'da Windows 11 Pro, Windows 11 Pro OEM, Windows 11 Pro Retail var aralarındaki fark nedir?