Yeni laptop aldım ve FreeDOS olarak geldi. Windows 11 kurmak istiyorum. 50 liraya da var, 100'e de, 500'e de, 1000'e de. Bunların ne farkı var? En ucuzunu alsam ne olur? Bir de Retail mi OEM mi almak mantıklı? Genelde oyun için Home mı Pro mu?
Yeni laptop aldım ve FreeDOS olarak geldi. Windows 11 kurmak istiyorum. 50 liraya da var, 100'e de, 500'e de, 1000'e de. Bunların ne farkı var? En ucuzunu alsam ne olur? Bir de Retail mi OEM mi almak mantıklı? Genelde oyun için Home mı Pro mu?
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı en uygun fiyat ile Hepsi Lisans'ta! Windows 11 Pro Key ile en yeni teknoloji şimdi hem masaüstü, hem de dizüstü bilgisayarınızda!
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı en uygun fiyat ile Hepsi Lisans'ta! Windows 11 Pro Key ile en yeni teknoloji şimdi hem masaüstü, hem de dizüstü bilgisayarınızda!
Binlerce liraya zaten alınmaz ama ucuz yerden alınca da sıkıntılar oluyor. Herkesin erişebildiği ücretsiz lisansı yollayabiliyor, OEM diye veriyor Retail çıkıyor, kullanılmış veriyor vs vs.
O yüzden yine key alın ama en azından satıcı yorumlarına ve siteye dikkat edin. SağlamLisans 250TL civarına satıyor, Trendyol'dan pahalı ama güvenilir.
Sağlam lisans varken başka siteye bakılmaz. Kullanılmış key verirler, çalışmaz, uğraştırırlar.
OEM lisansını Türkiye'ye tanıtan site SağlamLisans'tır. 5 yıldır ucuz ve güvenilir lisans satışı yapıyorlar. Hemen herkes oradan almıştır.