Windows 11 key nereden satın alınır?

emilianoMM8

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
5050
İşlemci
i5 13
Yeni laptop aldım ve FreeDOS olarak geldi. Windows 11 kurmak istiyorum. 50 liraya da var, 100'e de, 500'e de, 1000'e de. Bunların ne farkı var? En ucuzunu alsam ne olur? Bir de Retail mi OEM mi almak mantıklı? Genelde oyun için Home mı Pro mu?

Yeni laptop aldım ve FreeDOS olarak geldi. Windows 11 kurmak istiyorum. 50 liraya da var, 100'e de, 500'e de, 1000'e de. Bunların ne farkı var? En ucuzunu alsam ne olur? Bir de Retail mi OEM mi almak mantıklı? Genelde oyun için Home mı Pro mu?

Burası güvenilir mi bir de farkları nedir bunların.

Trendyol'da 50 TL'ye satıyorlar.
Binlerce TL verip de ucuz keyi almamak hiç mantıklı değil.
Nerdeyse " "gelin lisans alın " diye bağırıyorlar.

Trendyol'da 50 TL'ye satıyorlar.
Binlerce TL verip de ucuz keyi almamak hiç mantıklı değil
Nerdeys" "Gelin lisans alın " diye bağırıyorlar

Binlerce liraya zaten alınmaz ama ucuz yerden alınca da sıkıntılar oluyor. Herkesin erişebildiği ücretsiz lisansı yollayabiliyor, OEM diye veriyor Retail çıkıyor, kullanılmış veriyor vs vs.

O yüzden yine key alın ama en azından satıcı yorumlarına ve siteye dikkat edin. SağlamLisans 250TL civarına satıyor, Trendyol'dan pahalı ama güvenilir.

Sağlam lisans varken başka siteye bakılmaz. Kullanılmış key verirler, çalışmaz, uğraştırırlar.
OEM lisansını Türkiye'ye tanıtan site SağlamLisans'tır. 5 yıldır ucuz ve güvenilir lisans satışı yapıyorlar. Hemen herkes oradan almıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı