Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #11 maşallahbembappe dedi: tamamdır sağol güvenilir bir sitemi hiç satın alım yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Win 10 için almıştım 29 tl di o zaman. Şuan win 11 pro kullanıyorum ücretsiz etkinleştirdim programsız.
maşallahbembappe dedi: tamamdır sağol güvenilir bir sitemi hiç satın alım yaptınız mı Genişletmek için tıkla... Win 10 için almıştım 29 tl di o zaman. Şuan win 11 pro kullanıyorum ücretsiz etkinleştirdim programsız.
maşallahbembappe Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4070 super i5 1440f 32gb ddr5 ram Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Ekim 2024 #12 Umutsuzdu Umutlar dedi: Win 10 için almıştım 29 tl di o zaman. Şuan win 11 pro kullanıyorum ücretsiz etkinleştirdim programsız. Genişletmek için tıkla... sağolun dün home sürümünü aldım
Umutsuzdu Umutlar dedi: Win 10 için almıştım 29 tl di o zaman. Şuan win 11 pro kullanıyorum ücretsiz etkinleştirdim programsız. Genişletmek için tıkla... sağolun dün home sürümünü aldım
Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #13 maşallahbembappe dedi: sağolun dün home sürümünü aldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum.
maşallahbembappe dedi: sağolun dün home sürümünü aldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum.