Laptopum çok hızlı açılıyor olmasına rağmen bu sefer açılmadı ve siyah ekranda kaldı. Açıldığına dair çıkan sesi duyduğumda parmak izimi okuttum, birkaç saniye içinde kilit ekranı açıldı fakat parmak izimi okumadı, ben de PIN ile giriş yaptım. Şifreyi girdiğim saniye ekran tekrar simsiyah oldu. Birkaç kez açma/kapama tuşuna bastığımda masaüstü açıldı ama şimdi ne görev çubuğu var, ne de herhangi bir uygulamaya girebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Laptopum çok hızlı açılıyor olmasına rağmen bu sefer açılmadı ve siyah ekranda kaldı. Açıldığına dair çıkan sesi duyduğumda parmak izimi okuttum, birkaç saniye içinde kilit ekranı açıldı fakat parmak izimi okumadı, ben de pın ile giriş yaptım. Şifreyi girdiğim saniye ekran tekrar simsiyah oldu. Birkaç kez açma/kapama tuşuna bastığımda masaüstü açıldı ama şimdi ne görev çubuğu var, ne de herhangi bir uygulamaya girebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Görev yöneticisine tıkla sol üstte dosya kısmına tıkla yeni görev çalıştıra tıkla explorer.exe yaz bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur tikli olsun tamam de düzelecek mi bak.
Görev yöneticisine tıkla sol üstte dosya kısmına tıkla yeni görev çalıştıra tıkla explorer.exe yaz bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur tikli olsun tamam de düzelecek mi bak.
laptop kullandığım için fişini çekemiyorum maalesef. en son yazdığımdan beri “güncelleme 20% oranında tamamlandı lütfen bilgisayarınızı açık tutun” ekranında ve bu yüzde hiç artmıyor. sanırım yapılacak pek bir şey yok ama eğer açılırsa söylediklerinizi denemeye çalışacağım