deleraxino Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 191 2 Temmuz 2021 #1 Görseldeki gibi bazi simgelerin arkasında tema rengi var. Bu renkleri nasıl kaldırırım?
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 2 Temmuz 2021 #2 Microsoft store dan indirdiyseniz normal. Ora'nın uygulamaları böyle saçma ikonlara sahip. Artı -1 Eksi
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #3 Vittorio03 dedi: Microsoft Store'dan indirdiyseniz normal. Ora'nın uygulamaları böyle saçma ikonlara sahip. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi saçma bir hata mı desek yoksa bir görünüm özelliğimi bilmiyorum ama ben Windows 11 denerken böyle bir şey olmamıştı. Maalesef hala onizleme sürümü olduğu için bir şeyleri çözmek çok zor. Artı 0 Eksi
Vittorio03 dedi: Microsoft Store'dan indirdiyseniz normal. Ora'nın uygulamaları böyle saçma ikonlara sahip. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi saçma bir hata mı desek yoksa bir görünüm özelliğimi bilmiyorum ama ben Windows 11 denerken böyle bir şey olmamıştı. Maalesef hala onizleme sürümü olduğu için bir şeyleri çözmek çok zor.