userdata Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Windows 11 Pro kullanıyorum. Masaüstünde bir klasör şifrelemek istiyorum ve her klasörü açarken bana şifre sormasını istiyorum. Başka bir bilgisayarda da açmaya çalıştığımda şifre sormasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Windows 11 Pro kullanıyorum. Masaüstünde bir klasör şifrelemek istiyorum ve her klasörü açarken bana şifre sormasını istiyorum. Başka bir bilgisayarda da açmaya çalıştığımda şifre sormasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Efe11.3 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #2 Winrar kullanabilirsin. sıkıştırırken veya arşivlerken sağ alt kısımda parolayı ayarla diye bir seçenek var
Winrar kullanabilirsin. sıkıştırırken veya arşivlerken sağ alt kısımda parolayı ayarla diye bir seçenek var
userdata Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 Efe11.3 dedi: WinRAR kullanabilirsin. Sıkıştırırken veya arşivlerken sağ alt kısımda parolayı ayarla diye bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... WinRAR'ın şifresi kırılabiliyor diye duydum başka bir öneriniz var mı?
Efe11.3 dedi: WinRAR kullanabilirsin. Sıkıştırırken veya arşivlerken sağ alt kısımda parolayı ayarla diye bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... WinRAR'ın şifresi kırılabiliyor diye duydum başka bir öneriniz var mı?
EMRT8181 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 295 Yer Ankara 3 Haziran 2024 #4 Sanal disk dosyası oluşturup daha güvenli şifreleme yapabilirsiniz. Bu yöntem ile uğraşmadan birçok dosyayı saklayıp şifreleme yapabilirsiniz.
Sanal disk dosyası oluşturup daha güvenli şifreleme yapabilirsiniz. Bu yöntem ile uğraşmadan birçok dosyayı saklayıp şifreleme yapabilirsiniz.