Ugurcum Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Bunları bir türlü kapatamadım klasör ayarları seçeneklerini komple varsayılanlara döndürdüm bir türlü gitmiyorlar.
Bunları bir türlü kapatamadım klasör ayarları seçeneklerini komple varsayılanlara döndürdüm bir türlü gitmiyorlar.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Haziran 2022 #2 Dosya gezginini açın, üst kısımda görünüm seçeneğinden öğe onay kutuları seçeneğini kapatın.
Ugurcum Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 celejziuk dedi: Dosya gezginini açın, üst kısımda görünüm seçeneğinden öğe onay kutuları seçeneğini kapatın. Eki Görüntüle 1407412 Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam kapatıp açmama rağmen gitmiyor . Ugurcum dedi: Kapalı hocam kapatıp açmama rağmen gitmiyor . Genişletmek için tıkla... [Yeniden başlatınca düzeldi teşekkürler. @celejziuk ] Son düzenleme: 2 Haziran 2022
celejziuk dedi: Dosya gezginini açın, üst kısımda görünüm seçeneğinden öğe onay kutuları seçeneğini kapatın. Eki Görüntüle 1407412 Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam kapatıp açmama rağmen gitmiyor . Ugurcum dedi: Kapalı hocam kapatıp açmama rağmen gitmiyor . Genişletmek için tıkla... [Yeniden başlatınca düzeldi teşekkürler. @celejziuk ]