Windows 11 klavye yazmıyor

Klavyeyinin kablosunu çıkarıp Controller bağlıyorum çıkardığımda yazmıyor. Windows 11 kullanıyorum.

Hocam klavyeyi cikarinca nasıl yazmasini dusunuyorsunuz anlayamadim?

Yok hocam yanlIş yazmışım çıkarıp taktığımda oluyor. Bluetooth ile bağlanınca da yazmıyor fakat başka cihazlarda çalışıyor.

Hocam çözümü ne bilemem ama anladigim kadariyla cikarmazsaniz calismaya devam ediyor. Boyle ise bence bir USB hub alin o klavyeyi hiç cikarmayin kablosundan ya da kablosuz.

Hocam çözümü ne bilemem ama anladigim kadariyla cikarmazsaniz calismaya devam ediyor. Boyle ise bence bir USB hub alin o klavyeyi hiç cikarmayin kablosundan ya da kablosuz.

En son Aygıt Yöneticisi'nden bir şeyler yaptım trobleshout yaptım oldu bır kere kendı kendıne duzeldı bır kere açıldığında kendınden oldu.

En son Aygıt Yöneticisi'nden bir şeyler yaptım trobleshout yaptım oldu bır kere kendı kendıne duzeldı bır kere açıldığında kendınden oldu.

Acaba Bluetooth Driver'ini kurmadiniz mi PC'ye? Ya da Dongle'iniz bozuk olabilir. Klavyeyi diger cihazlara Bluetooth ile bagliyorsunuz anladigim kadari ile. PC'ye 2.4 ile baglayamaz misiniz? Klavyenin kendi alicisi yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı