Yunus Cingöz Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Alt+space tuşu çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
Heisenberg White Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2024 #2 Nasıl klavye tuşu mu bozuk yoksa sanal klavyedeki tuş mu çalışmıyor?
Yunus Cingöz Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Heisenberg White dedi: Nasıl klavye tuşu mu bozuk yoksa sanal klavyedeki tuş mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... klavyedeki tuş bozuk
Heisenberg White dedi: Nasıl klavye tuşu mu bozuk yoksa sanal klavyedeki tuş mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... klavyedeki tuş bozuk
salihidigu Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 Yunus Cingöz dedi: Klavyedeki tuş bozuk. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem yeni klavye alman dostum
Yunus Cingöz dedi: Klavyedeki tuş bozuk. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem yeni klavye alman dostum
Yunus Cingöz Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 knk pc değil laptop kendi klavyesi ayrıca başka bir klavye daha bağlı onun da alt+space çalımıyor
Heisenberg White Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2024 #6 Yunus Cingöz dedi: Klavyedeki tuş bozuk. Genişletmek için tıkla... Tuşlar çalışıyor ama alt+space kombinasyonu mu çalışmıyor?
Yunus Cingöz dedi: Klavyedeki tuş bozuk. Genişletmek için tıkla... Tuşlar çalışıyor ama alt+space kombinasyonu mu çalışmıyor?
Yunus Cingöz Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #7 Heisenberg White dedi: Tuşlar çalışıyor ama alt+space kombinasyonu mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... evet knk şuan aklıma gelmiyor ama başka tuş kombinasyonları da çalışmıyor ben laptopu aldığım zaman altgr +3 yani hashtag çalışmıyordu güncelleme geldi güncellledim altgr+3 çalışıyor daha sonra alt+space tuş kombinasyonu bozuldu
Heisenberg White dedi: Tuşlar çalışıyor ama alt+space kombinasyonu mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... evet knk şuan aklıma gelmiyor ama başka tuş kombinasyonları da çalışmıyor ben laptopu aldığım zaman altgr +3 yani hashtag çalışmıyordu güncelleme geldi güncellledim altgr+3 çalışıyor daha sonra alt+space tuş kombinasyonu bozuldu