yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 claus dedi: Farklı bir disk ile deneme şansın var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Babamın laptop'undakini deneyebilirim ama veriler silinir mi bilmiyorum.
claus dedi: Farklı bir disk ile deneme şansın var mı ? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Babamın laptop'undakini deneyebilirim ama veriler silinir mi bilmiyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #12 Sağlıklı olan diskli sıfırlamak yani silinir. Ama bir şekilede farklı bir disk ile denemen gerek.
yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #13 claus dedi: Sağlıklı olan diskli sıfırlamak yani silinir. Ama bir şekilede farklı bir disk ile denemen gerek. Genişletmek için tıkla... Sizin nvme m.2 ssd öneriniz var mı? Boş slot vardı alabilirim belki.
claus dedi: Sağlıklı olan diskli sıfırlamak yani silinir. Ama bir şekilede farklı bir disk ile denemen gerek. Genişletmek için tıkla... Sizin nvme m.2 ssd öneriniz var mı? Boş slot vardı alabilirim belki.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #14 Meslea 970 Evo Plus olabilir.
yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #15 claus dedi: Meslea 970 Evo Plus olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben laptopu alır almaz ekstradan 8 GB RAM taktım. Belki de bu yüzden kasma yapıyor olabilir mi ? Uyumsuz veya sahte olmasından ötürü. Zaten Asus'un çok kaliteli markalar kullandığını sanmıyorum SSD olsun RAM olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
claus dedi: Meslea 970 Evo Plus olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben laptopu alır almaz ekstradan 8 GB RAM taktım. Belki de bu yüzden kasma yapıyor olabilir mi ? Uyumsuz veya sahte olmasından ötürü. Zaten Asus'un çok kaliteli markalar kullandığını sanmıyorum SSD olsun RAM olsun.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #16 RAM'de sorun olsa hemen her konuda sorun yaratması gerekiyor. RAM'ı söküp sistemi kontrol ettin mi ?
yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #17 claus dedi: RAM'de sorun olsa hemen her konuda sorun yaratması gerekiyor. RAM'ı söküp sistemi kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Etmedim. Edip deneyeceğim.
claus dedi: RAM'de sorun olsa hemen her konuda sorun yaratması gerekiyor. RAM'ı söküp sistemi kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Etmedim. Edip deneyeceğim.